• 瀏覽: 8,010
  • 回覆: 33
我塊面乾乾地又緊緊地仲會紅紅地(面珠) help 但仲會出油,,我諗我底層太乾吧...
我平時冇full 咩保濕mask 有冇介紹?可唔可寫埋價錢???thxxx
唔要好膩!!我好耐之前full 過我的美麗日記感覺好油膩,仲好大香味..感覺上好剌激= =而且我都唔知邊隻先最保濕= =

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 poemhung 於 2009-6-12 05:22 PM 發表

我塊面乾乾地又緊緊地仲會紅紅地(面珠) help 但仲會出油,,我諗我底層太乾吧...
我平時冇full 咩保濕mask 有冇介紹????
..唔好太貴,我仲係學生
1.廣源良菜瓜水﹐你可以用化妝棉敷...
2.CREAM既話﹐我介紹 CLINQUE既粉紅水份GEL﹐平日用之外仲可以夜晚可以搽厚D當SLEEPING MASK
3.我的美麗日記效果都OKAY
4.極潤/KOSE既補濕MASK都值得一試

請勿打擾﹐多謝合作
=================================
愛,是恆久的信任與忍耐
in love wif u

回覆 引用 TOP

我都想知.......

回覆 引用 TOP

我的美麗日記都幾好,
又平, 岩學生用d...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 isabella_1212 於 2009-6-12 05:25 PM 發表

1.廣源良菜瓜水﹐你可以用化妝棉敷...
2.CREAM既話﹐我介紹 CLINQUE既粉紅水份GEL﹐平日用之外仲可以夜晚可以搽厚D當SLEEPING MASK
3.我的美麗日記效果都OKAY
4.極潤/KOSE既補濕MASK都值得一試
.廣源良菜瓜水 係邊買ga??

回覆 引用 TOP

如果係底層缺水~~bioderma既cream mask幾好!!!

回覆 引用 TOP

我以前同男朋友, 去左sasa 狂掃d mask

做白老鼠 ~~~ sasa 有太多 mask , 都唔知邊隻好

而家用得7788啦

如果你係油性皮膚既 , 我諗青瓜/蘆薈 既精華會岩d , 有消炎 + 保濕

skinlite (@sasa 我唔記得左幾錢...唔係好貴)既青瓜面膜幾正~

我前日先敷完~ 係韓國牌子

我沖完涼就敷~

唔係好笠, 幾清爽, 敷完毛孔即刻細左!!

我近年愛上左韓國、日本既保濕品, 真係唔錯~

因為佢地既地方好凍 , 所以好注重保濕

油性皮膚, 係夏天唔好揀d 好笠既mask

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oranoran 於 2009-6-13 03:22 PM 發表

如果係底層缺水~~bioderma既cream mask幾好!!!
可唔可以俾成個名我呀 ^^thxxx
幾$$呀??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 D0BI 於 2009-6-13 03:22 PM 發表

我以前同男朋友, 去左sasa 狂掃d mask

做白老鼠 ~~~ sasa 有太多 mask , 都唔知邊隻好

而家用得7788啦

如果你係油性皮膚既 , 我諗青瓜/蘆薈 既精華會岩d , 有消炎 + 保濕

skinlite (@sasa 我唔記得左幾錢 ...
係咪有隻日本brand 好保濕
你知唔知邊隻呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poemhung 於 2009-6-13 04:13 PM 發表

可唔可以俾成個名我呀 ^^thxxx
幾$$呀??
我估佢係講bioderma hydrabio mask~
呢隻真係唔錯呀~保濕&滑~cream mask黎~要洗既唔怕會lup~
專門店價$447,水貨about $150-170

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack0011 於 2009-6-13 05:51 PM 發表

我估佢係講bioderma hydrabio mask~
呢隻真係唔錯呀~保濕&滑~cream mask黎~要洗既唔怕會lup~
專門店價$447,水貨about $150-170
咁水貨係邊買到呀>???thxxxxx ^^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poemhung 於 2009-6-14 12:41 PM 發表

咁水貨係邊買到呀>???thxxxxx ^^
yahoo BID咋~
實質有賣既水貨店就淨係知2間~~1間o係tst,不過貴過yahoo價~~1間o係mk,yahoo都有賣,價錢都可以~~
如果你有興趣我覺得你可以BID d sample試左先~

回覆 引用 TOP

oRIGIN 隻DRINK UP幾好用。

回覆 引用 TOP

菜瓜水可以上網bid

回覆 引用 TOP

或者呢度有團購

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]