• 瀏覽: 397,854
  • 回覆: 1,070
各會員可提出對本區之意見及舉報違規
每個舉報加2分

舉報主題需說明該帖違規內容
才算完整舉報
否則將不會給予評分
謝謝

本人有性冷感
不想害人
謝謝
熱賣及精選
小英英因在多個主題回覆同一留言,極力推銷某間商店
借意在本區賣廣告
因此已被禁訪

咁我有冇得加?

引用:
原帖由 十朵花 於 2007-2-9 03:09 PM 發表

此店開咗好耐,我和朋友都是熟客,人家都是想幫人,有好的同大家分享,人家咁旺場不需在這裏賣廣告,
不需要太認真......
該店旺場與否與本人無關
但小英英確實是每個有關做甲主題都極力用同一個回覆說話去推銷該店
過份hard sell,總很難令人相信不是廣告
若閣下打算與其他人分享做甲經驗
請不要再hard sell某間商店吧

引用:
原帖由 十朵花 於 2007-2-9 04:45 PM 發表
你SELL自己又得呀
又唔見你幫吓人
喺到屈人 過份!
你有看過我叫人幫襯我嗎????

就算有話要搵我
我都係叫佢去yahoo自己搵
從來無好似你咁--->搵我啦,簡我啦,我最好
lee 0的咁肉酸0既野我係唔會做0既

http://www6.discuss.com.hk/viewt ... 49&extra=page=1
唔知點解佢回左好多一樣既留言..好似賣廣告..又同主題冇關...

http://www7.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=3431470&extra=page=1
have www.

引用:
原帖由 小yingying 於 2007-2-11 12:23 AM 發表

真喺睇唔過眼  咁夾硬都得
你自己身為版主  叫人唔好賣廣告  
自己又POST條LINK有埋電話價錢
擺到明就賣嘢  重要貴過人  搵笨實  
十吓十吓先信你  冇料扮代表

...
無人叫你click人張相睇架嘛
邊個叫你咁八掛睇人張相喎

我無興趣同你爭一日之長短
總之一句講晒
你唔過份hard sell某商店我唔會理你
亦會歡迎你在本區''分享''