• 瀏覽: 4,421
  • 回覆: 43
疫情個陣係到識左位人妻
大家都係已婚同埋歲數20尾,
好快就同佢展開左一段秘密情人關係

每日都背住另一伴咁傾wechat
由日頭傾到訓教
盡訴大家家中難念的經
又傾下大家性生活再交換相,
傾左約兩個月,就開始約出黎見面,大家都係第一次約網友

知佢鐘意飲咖啡,前一晚特燈浸定枝coldbrew 比佢飲
一見面就拖住佢手上房
大家都已婚,所以都係約酒店見好d😂
都係大家請假扮番工出黎見

佢工作關係,所以平時做開gym
竟然比我試到後入蜜桃臀個種舒服,
而且仲要全身脫哂毛,唔知係咪因為佢平時食野好清
幫佢口交個陣都一d 異味都無
未試過做愛係咁享受

我原本係買左一細盒dom , 但埋牙個陣佢話食左藥,可以比我射入去。(放心,過左兩年 依家都係咩病都無)
估唔到我第一次內射竟然比左SL

射完就大家攬住訓陣,好快就係咁做埋第二round, 第三round

事後都會繼續好似情人咁傾計,雖然唔係成日見,但都係一個好好既回憶

其實除左做愛好享受,同佢傾計真係會有久違既心跳加速

引用:
原帖由 new_user02 於 2024-6-29 14:33 發表

疫情個陣係到識左位人妻

由日頭傾到訓教
盡訴大家家中難念的經

一見面就拖住佢手上房
都係大家請假 ...
玩咗兩年仲未厭呀?
如果係玩家2年起碼玩過10條女啦,
你都好純品哦

引用:
原帖由 new_user02 於 2024-6-29 14:33 發表

疫情個陣係到識左位人妻

由日頭傾到訓教
盡訴大家家中難念的經

一見面就拖住佢手上房
都係大家請假 ...
SL人妻啱feel唔易遇到

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-29 17:02 發表

玩咗兩年仲未厭呀?
你都好純品哦
咁易比你搵到?

2年10條女。。。

引用:
原帖由 還有半杯水 於 2024-6-30 08:42 發表

咁易比你搵到?

2年10條女。。。
係你太單純咋,
之前有條女感染病毒才開帖投訴,話佢男友係炮王,
有幾十個有正經事業的女中招,見圖

附件

IMG_20240630_095637.jpg(342.26 KB)

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-30 10:00 發表

係你太單純咋,
邊個掂 比條Link來 娛樂下

引用:
原帖由 還有半杯水 於 2024-6-30 10:08 發表

邊個掂 比條Link來 娛樂下
個帖已刪除,但見過既人都會有印象,
話炮王專係bumble app.食女,一年內食咗幾十條女,
2年食10個算得乜

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-30 10:19 發表

2年食10個算得乜
謝 回覆

引用:

疫情個陣係到識左位人妻

由日頭傾到訓教
盡訴大家家中難念的經

一見面就拖住佢手上房
都係大家請假 ...
依家分開咗?

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-29 17:02 發表

玩咗兩年仲未厭呀?
你都好純品哦
10條女咁多?

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-30 10:00 發表

係你太單純咋,
慘囉,性病好難斷尾咪成日黐住?

引用:
原帖由 不知所位 於 2024-6-30 10:19 發表

2年食10個算得乜
佢咁有辦法

引用:
原帖由 ABCHK 於 2024-6-30 18:28 發表

依家分開咗?
有一日突然間無再上線

我就無十條女咁西利,
有個岩傾岩眼緣慢慢傾下都已經滿足

引用:
原帖由 new_user02 於 2024-6-30 18:37 發表

有一日突然間無再上線

我就無十條女咁西利,
有個岩傾岩眼緣慢慢傾下都已經滿足
即係對方失咗蹤?

引用:
原帖由 ABCHK 於 2024-6-30 18:31 發表

佢咁有辦法
只要高薪厚職,大把女人自動送上門

鍵盤翻頁
左右