• 瀏覽: 3,976
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
終於發現暗戀的人和他的女同事每次當值都會進行精神交歡。
兩次看到他倆站在一起,個男的都表現得好淘醉好enjoy。
第一次我唔知 第二次我終於強烈地feel到,而且兩次個男都是相同能量和表現,是好enjoy好淘醉好沉迷。
仲一邊扮做野,一邊笑。

個女同事一同佢當值,個男的就即刻上前站在佢隔離,不停撩個女傾計。個女就偷偷地笑到見牙唔見眼。勁姣勁喜歡被人溝,笑到勁甜。桃花緣好好呀 吊佢。

吊佢地兩個老母。去死啦!吊吊吊。死仆街根本唔值得我上前獻醜! 送埋紥花俾人呀笨! 係度溝溝溝! 行在他們隔離好像騷擾緊佢地兩個在偷情交歡咁! 仲專登檸個頭埋黎望我。驚死我撞破他倆。
企到石頭石春咁硬旭都唔識旭。吊佢倆。

食屎啦死發姣西, 死姣婆。被人溝被人撩好開心好甜好冧呀吊,個心好high下體好興奮呀吊!

咁撚鐘意偷歡偷情精神交歡,吊佢上床呀笨!

引用:
原帖由 starkiebell 於 2024-6-10 07:18 發表

第一次我唔知 第二次我終於強烈地feel到,而且兩次個男都是相同能量和表現,是好enjoy好淘醉好沉迷。
仲一邊扮做野,一邊笑。

個女同事一同佢當值,個男的就即刻上前站在佢隔離,不停撩個女傾計。個女就偷偷地笑到見牙唔見眼。勁姣勁喜歡被人溝,笑到勁甜。桃花緣好好呀 吊佢。

吊佢地兩個 ...
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

睇完上面個帖,再睇埋閣下今個帖…

完全理解得到,點解會無男人夠膽吼閣下喇…

引用:
原帖由 starkiebell 於 2024-6-10 07:18 發表

仲一邊扮做野,一邊笑。

吊佢地兩個 ...
男歡女愛好正常
你又唔需要慎世嫉俗到呢個地步丫嘛....
生人勿近咁款

引用:

仲一邊扮做野,一邊笑。

吊佢地兩個 ...
精神交歡好過搞嘢

做保安的嗎?

我完全可以理解樓主的憤怒,又唔做嘢,淨係識吹水,然後旨意人哋做埋佢嗰份,跟住又扮做咗嘢

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-6-12 06:54 發表

做保安的嗎?
做看更

吃不到的葡萄是酸的

八運入九運

閣下眼中有咩係順眼既?

引用:

仲一邊扮做野,一邊笑。

吊佢地兩個 ...
好酸哦呵

引用:
原帖由 ho501501 於 2024-6-12 06:54 發表

做保安的嗎?
淫爭分身?

鵝得唔到梨

都冇人得到梨

🙊