• 瀏覽: 30,332
  • 回覆: 91
  • 追帖: 2
以前因為前度出軌令我對愛情冇咩信心,而家男朋友其實對我都好好
咩都會同我講會同我報備,但係每當我一覺得冇安全感時就會好想偷睇佢手機
有時等佢訓左既時候我就會拎黎睇,我知道咁做係好錯,但係心癮好似控制唔到自己咁
呢排同朋友傾開信任好重要,我有時都驚另一伴知我睇佢手機之後好嬲
所以而家好想戒左呢個壞習慣去,希望我可以堅持住唔去睇佢電話啦

你盡量正面啲諗嘢。當有一日俾佢發現咗,delete曬敏感嘢,其實冇咩好睇嘅

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2024-6-6 15:31 發表

以前因為前度出軌令我對愛情冇咩信心,而家男朋友其實對我都好好
咩都會同我講會同我報備,但係每當我一覺得冇安全感時就會好想偷睇佢手機
有時等佢訓左既時候我就會拎黎睇,我知道咁做係好錯,但係心癮好似控制唔到自己咁
呢排同朋友傾開信任好重要,我有時都驚另一伴知我睇佢手機之後好嬲
所以而家好想戒左呢個壞習慣去,希望我可以堅持住唔去睇佢電話啦
扑爛佢部手機…

買一部就扑一部,直到扑到妳無事為止~

人地都有隱私,香港人唔系好講呢樣野咩。。睇左無個男朋友就系啦。。

咁你平時經過公廁會唔會都心思思想⋯⋯

佢睇手機係睇咩先,講d唔講d?🙄🤨

引用:
原帖由 加洲紅101 於 2024-6-6 15:31 發表

你前度出軌關而家現任男友咩事??  點解要其他人受罪?

你現任男友又可唔可以因為驚而家既女人太容易比男人戴綠帽。
所以要睇返你部電話同其他私隱??

結咗婚之後,就唔會睇男朋友手機

變咗睇老公手機

引用:

當你不再愛佢或者有自信心時!

其實無咩問題,行得正企得正,有咩唔睇得?十個男人九個滾,睇完又點?完美形象無左,接受到嗎?

好彩我手機有上鎖

改睇河馬真愛夫妻終身家事.........

引用:

你唔信佢就唔好一齊,無信任就不如分手。

你啲死港女

引用:

你男友睇返你部手機得唔得呀

鍵盤翻頁
左右