• 瀏覽: 3,839
  • 回覆: 30
有冇做過以下行為?

呃蝦條?
扮會結婚,其實一開始只係為左呃蝦條,吊厭走人

整喊條女
當條女只係炮友出街只為左爆房扑野, 條女話想放假行下街去拍下拖, 都say no
有時對佢粗聲粗氣,比說話佢聽

呃蝦條成本只係平日帶佢食下cheap野, 禮物都冇乜點送過

算唔算渣?

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-5-15 18:39 發表

有冇做過以下行為?

呃蝦條?

整喊條女
當條女只係炮友出街只為左爆房扑野, 條女話想放假行下街去拍下拖, say no

算唔算渣?
如果180有機會,但輪唔到我呢個身高低過160的。

引用:
原帖由 單身男人40未滿 於 2024-5-15 19:27 發表

如果180有機會,但輪唔到我呢個身高低過160的。
以前男人夠高係有d用,呃到下女
依家,有錢實際好多

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-5-15 19:47 發表

以前男人夠高係有d用,呃到下女
依家,有錢實際好多
身高高冇咩代價,至少年輕時冇,要錢,要十倍努力,起碼努力到三十中至有起色!

高有撚用咩傻仔
錢錢錢,懂嗎

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2024-5-15 23:30 發表

高有撚用咩傻仔
錢錢錢,懂嗎
依家的確係
你有錢,但未必一定要使好多錢條女身上,但要比佢知你有,咁就食到,依家8,9成女都貪錢
高真係冇乜用

我睇你咩系渣男都未知。。。

唔算渣

以家唔少靚女都168左右,或再高.
高+有錢,溝唔少女啦.

我想問條女擒番轉頭果D叫咩呀 仲要唔上一次

以作為騙子為榮,佩服

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-5-15 18:39 發表

有冇做過以下行為?

呃蝦條?

整喊條女
當條女只係炮友出街只為左爆房扑野, 條女話想放假行下街去拍下拖, say no

算唔算渣?
講到尾女人天性鍾意男人氹佢,男人要識講笑,搞吓氣氛。乖乖男但戇戇居居唔識氹女人都係唔掂
所以真係男人不壞,女人不愛。
但好多港又嫌港男悶,好悶,班港女玩哂啦

點樣先算呃蝦條先?
起初諗住過人世, 過後, 唔夾, 分手, 咁算唔算?

宜家周街都係!

鍵盤翻頁
左右