• 瀏覽: 3,162
  • 回覆: 20
Hi 我自己本身係男但識左個女朋友本身都算專業人士有時會著套裝裙黑絲襪返工 都拍左2個月 我少拍拖exp 好多時放工見到女友咁著都有d 性幻想又但唔敢request  
如果你地老公or男友有咁既想法 會唔會滿足佢地?

呢度全部男人

我見到女仔咁著,我都有性幻想

引用:
原帖由 中港混血兒 於 2024-5-13 11:56 發表

Hi 我自己本身係男但識左個女朋友本身都算專業人士有時會著套裝裙黑絲襪返工 都拍左2個月 我少拍拖exp 好多時放工見到女友咁著都有d 性幻想又但唔敢request  
我女友都係OL, 招招返工前都會自拍全身照俾我,有時短裙黑絲高踭鞋,放工我有時接佢坐車,佢會捉住我隻手放係佢大脾,就可以摷

引用:
原帖由 中港混血兒 於 2024-5-13 11:56 發表

男人都著黑絲?

睇下你女朋友對你點咯。。正常會滿足正常的做法。

男仔著黑絲? 傻既咩🙂

引用:

我見到你條女著會有

引用:

呢啲可能係專業性服飾

樓主食左女朋友未呀 食左未同佢講你有呢d性幻想

引用:

冇問題,快啲追成佢娶佢返嚟。

引用:
原帖由 牧夫座 於 2024-5-13 12:07 發表

呢度全部男人
你以為

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2024-5-13 18:54 發表

我見到女仔咁著,我都有性幻想
叫你女友咁着

引用:
原帖由 qzdq 於 2024-5-18 15:11 發表

叫你女友咁着
同她分開一陣

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2024-5-18 15:20 發表

同她分開一陣
點樣分開一陣?

鍵盤翻頁
左右