• 瀏覽: 3,385
  • 回覆: 28
同佢一齊無壓力  , 因為佢都唔識 , 又細膽 , 一齊果時係好悶 , 佢都唔諗野

引用:
原帖由 raymondwong1 於 2024-5-13 11:49 發表

同佢一齊無壓力  , 因為佢都唔識 , 又細膽 , 一齊果時係好悶 , 佢都唔諗野
所以你可以去大口環揀件嚟結婚!

包保無人同你爭,又唔驚會戴帽…

女人無材便是德,不過要勤力做家務,湊仔,而唔係好吃懶飛,又大洗,又唔幫老公生仔,加用哂老公d錢,全部家庭付出都係男邊,就唔係咁好。
最衰既情況係唔肯比你吊

引用:
原帖由 raymondwong1 於 2024-5-13 11:49 發表

様靚波D正 就係好。

你接受到咪得囉 你對佢又唔係我對佢

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-5-13 15:03 發表

様靚波D正 就係好。
性格更重要

蠢蠢地先可愛,懶就唔好。

引用:

蠢比你呃之外亦會比其他人呃
懶家務煮飯全由你做佢揸住部手機睇抖音仲激氣
我要女人聰明
蠢和懶比晒你,好怕又蠢又懶女人人

愛一個人需要包容佢嘅缺點,除非你已經唔愛佢嘞。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

大鋪癮就得啦

引用:

睇你要d咩,蠢的你可能先呃到,悶的係咪你悶還是人地對住你悶。佢唔諗野係咪只享受同你在一起不用好似返工時咁煩。

最可怕的係又蠢又溝通唔到,我指價值觀不同,而那個女人又無一些特別吸引你的地方,例如做事成熟,見識多,有自信,高高瘦瘦,或者可愛,或者靚,聲甜,體貼,善良,粗魯時又有點豪爽,講野直接。

引用:

你都講唔到重點
靚唔靚?身材好唔好?

同佢一齊果時係好悶呢樣真係大問題,行落去你真係會悶死

有利有弊。

鍵盤翻頁
左右