• 瀏覽: 6,762
  • 回覆: 67
  • 追帖: 2
有一個朋友年過70未婚單身,年青時中意飲酒,現在百病纏身孤獨痛苦中渡過,唔知有冇人好似佢咁嘅情況,或者有冇比佢更好嘅情況?

引用:
原帖由 kman2046 於 2024-5-12 10:20 發表

有一個朋友年過70未婚單身,年青時常常飲酒,現在百病纏身孤獨痛苦中渡過,唔知有冇人好似佢咁嘅情況,或者有冇畀佢更好嘅情況?
有感而發。好多港男唔係想2單身,但對住要求多多、扭扭拎拎既港女。
焗住無得揀單身。好多港男本身唔想單身。你話可唔可以唔買唔溝?但生活係香港社會又焗住要你硬食。當然不乏清高之士可以我行我素。一支公逍遙自在。但自問無無咁高彈數 。衷心佩服佢地 。心水清。有骨氣。
 但生活係香港社會又焗住你要硬食現象出現,?因為一香港樓價真是太貴,人人都不敢結婚生仔,女方不敢牟然或冒險放棄事業,這情況同樣發生和維持在中女階段,寧願有一世不結婚的打算也不願放棄自己事業。第二就是因為男方的條件在女方怎看都不夠好,就是因為扭曲了的兩性平等觀念。香港女性內心都有一種思想假設:我見到有D 白痴仔自己係男人,都笑返男人廢先會咁多抱怨,最攪笑係話幾個超級富豪都係男人,點解人地又係男人你又係男人,人地做到超級富豪你就o係度怨......男人自己人都打自己。o係香港,根本女人已經高級D,做男人好似變左劣等,做天生已經輸左一半咁。

女尊男卑搞到有啲港男鍾意偷拍

一個正常男人對住一個事業心好強嘅老婆,試問仲邊有性慾。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kman2046 於 2024-5-13 13:51 發表

女尊男卑搞到有啲港男鍾意偷拍
咩鬼道理?

引用:
原帖由 颱風小子 於 2024-5-14 15:10 發表

咩鬼道理?
平時想要又得唔到,唯有偷拍,當係得到擁有囉!

早D死
最閪香港冇安樂死

好似我咁, 人到中年乜都冇, 一事無成, 唔死有乜用

每晚都想睡眠中去

唔  怕  ,  找  何  太  有  真  愛

引用:
原帖由 kman2046 於 2024-5-12 10:20 發表

有一個朋友年過70未婚單身,年青時常常飲酒,現在百病纏身孤獨痛苦中渡過,唔知有冇人好似佢咁嘅情況,或者有冇畀佢更好嘅情況?
百病都可到70也不錯

何伯2.0

引用:

結又死,唔結都係死

引用:
原帖由 kman2046 於 2024-5-14 15:18 發表

平時想要又得唔到,唯有偷拍,當係得到擁有囉!
日本男尊女卑,咪重多偷拍,又點解釋?
上面都唔少,有過之而無不及,閣下又點解釋?

鍵盤翻頁
左右