• 瀏覽: 39,674
  • 回覆: 151
  • 追帖: 4
本主題由 站立靜靜地生薑 於 2024-4-21 15:14 使用 高亮卡
同女朋友一齊左8個月左右,大家一直都好地地冇咩鬧交
佢消失前一日大家訓教之前都有如常傾電話,根本都跡可沉
到第二朝我起身搵佢,打電話cut線,whatsapp都block左我
完全唔知咩事,佢咁就消失左…中間有諗過好多野,佢係咪發生左咩意外之類
但我發現佢ig/facebook係有online
過左一個星期佢都冇出現,我就忍唔住ig問下佢熟既果個朋友問下佢知唔知發生咩事
佢朋友叫我比d空間同時間我女朋友....
其實都過左1個月嫁啦,有時真係好唔明白分手咪分手,講聲都好過無啦啦消失呀

可能搵咗第2個?

人哋可能已經結咗婚

睇下新聞搵唔搵到

面對港女,
認真你就輸

港女為自己就一定啦。

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2024-4-18 15:03 發表

到第二朝我起身搵佢,打電話cut線,whatsapp都block左我
完全唔知咩事,佢咁就消失左…中間有諗過好多野,佢係咪發生左咩意外之類
過左一個星期佢都冇出現,我就忍唔住ig問下佢熟既果個朋友問下佢知唔知發生咩事
佢朋友叫我比d ...
純粹斷估:可能搵到第二個,但又唔知點開口同樓主講分手,所以索性消失。既然條女都做到咁,我建議樓主無謂再留戀了,儘快忘記佢吧。

中岀即(比人)飛😭

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2024-4-18 15:03 發表

佢朋友叫我比d ...
人哋男人就中出完女人即飛你就比人地女人口中爆完吞完即飛

引用:

佢朋友叫我比d ...
屌過廣揸過就算啦

引用:
原帖由 discuss-5 於 2024-4-18 17:24 發表

港女為自己就一定啦。
錯了……我識個女仔人品好樣ok仲有份好工唔係港女格……讀大學同個同學拍拖成9年到談婚論嫁個男識過另一個咁就散咗,再識另一個已經夾錢買埋樓預備結婚點知又係臨門話結婚大壓力但女的從未迫話要點搞婚禮話雙方家人食飯都可咁就散咗…最慘層樓因當初抽簽用女方名當時無問題…依家層樓要女方獨哽樓價又跌撻訂又要比返差價累到個女一家財困個男仲話要拎返夾錢嗰份……其實真係睇命水識唔到好人…緣份唔到你話事

你都明分別仲問乜?

應該第二個有米過你

係咪4月4號之後消失

鍵盤翻頁
左右