• 瀏覽: 10,512
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
睇見瀧仔仔的帖,我也有感而發,分享一下我愛上中女的經歷。

自懂性以來,我一直喜歡年紀比我大的姐姐,每年看見穿游泳衣的港姐海報,我那一排去厠所一定較平常多及耐(心照啦)。

初中時,看到接小朋友放學的姨姨,為求接近她們,常常陪小朋友站在一起等他們的媽媽,美其名是顧及小孩安全,實際是想那些姨姨讚我乖,摸摸我的頭,當時已經令我興奮一排。

隨著年齡增長,那些參選的港姐,已由大姐姐變成大家同年,對她們的興趣也大減,大學時在海外,課餘時間在一中餐酒樓打工,那裡的女侍應大多30歲左右,大家也知道在酒樓做工的女性,對性是比較隨便一點的,所以在大學期間,我的對象很多是她們,吃了不少正閪😜

回港後,除了老婆年紀比我細一點,其它玩過的女全是同齡或大三兩年,細過我的真是毫無興趣,現在年紀大了,所玩的女全部都是廿五歲以上,很多是三十中或四十頭的人妻,對十零廿歲的靚妹仔敬而遠之。

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2024-4-16 02:04 發表

睇見瀧仔仔的帖,我也有感而發,分享一下我愛上中女的經歷。

自懂性以來,我一直喜歡年紀比我大的姐姐,每年看見穿游泳衣的港姐海報,我那一排去厠所一定較平常多及耐(心照啦)。

初中時,看到接小朋友放學的姨姨,為求接近她們,常常陪小朋友站在一起等他們的媽媽,美其名是顧及小孩安全,實際是想那些姨姨讚我乖,摸摸我的頭,當時已經令我興奮一排。

隨著年齡增長,那些參選的港姐,已由大姐姐變成大家同年,對 ...
@瀧仔仔@M仔,俾些支持我

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2024-4-16 03:27 發表

@瀧仔仔@M仔,俾些支持我
睇嚟小弟同樓主係同好
讀小學已經對外表成熟女人,姐姐有非份之想

睇咸碟咸帶都鍾意睇外表成熟打扮女人做主角既Av

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-4-16 07:22 發表

睇嚟小弟同樓主係同好
讀小學已經對外表成熟女人,姐姐有非份之想

睇咸碟咸帶都鍾意睇外表成熟打扮女人做主角既Av
其實很多師兄都是喜歡中女,但因面子問題不敢認,試過中女,真係返唔到轉頭,現在我老婆年紀大了,也屬中女一名,因調教多年,比起新婚時靚妹一名,乜都唔識/肯,真是天淵之別😁

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2024-4-16 08:05 發表

其實很多師兄都是喜歡中女,但因面子問題不敢認,試過中女,真係返唔到轉頭,現在我老婆年紀大了,也屬中女一名,因調教多年,比起新婚時靚妹一名,乜都唔識/肯,真是天淵之別😁
成熟姨姨真係好正

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-4-16 08:09 發表

成熟姨姨真係好正
可惜你未試過,等 M仔教吓你啦

我第一份長工都同一個大過我嘅人妻行得好埋

引用:
原帖由 angusoflee 於 2024-4-16 09:56 發表

我三十頭時第一次試過一個大我十五年的亞姨,之後又試過一個五十多路的大媽,又另一番風味🤭

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2024-4-16 10:03 發表

我三十頭時第一次試過一個大我十五年的亞姨,之後又試過一個五十多路的大媽,又另一番風味🤭
五十多路的大媽, KEEP得好唔好?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2024-4-16 10:03 發表

當年如果佢唔係結咗婚, 應該一齊咗

引用:
原帖由 angusoflee 於 2024-4-16 09:56 發表

行得好埋即係點呢?食左?

引用:

佢地性格係點呢

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-4-16 08:09 發表

成熟姨姨真係好正
咩都肯玩,又主動騎,主動含,吾會怕醜

引用:
原帖由 M仔 於 2024-4-16 10:29 發表

行得好埋即係點呢?食左?
冇啦, 佢老公都係同事

引用:
原帖由 angusoflee 於 2024-4-16 10:32 發表

冇啦, 佢老公都係同事
咁你食過咩類型的女呢

鍵盤翻頁
左右