• 瀏覽: 21,259
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
E家 VR 8 K 又清又靚, 重有 AI 實景穿透 , 女優 就象在你床上玩, 近距離更加清,個腦成日諗住返屋企睇佢哋.. 上哂引,點算? 洗唔洗食多D補品補下營養?

有冇ching 分享下鍾意睇邊個女優,我喜歡 尾崎 楓葉 本鄉..

無Ching睇咸片架咩? 有人回應? 你哋都唔睇?

睇開免費🆓咸片網,哈哈😄⋯⋯

引用:
原帖由 長粗之人 於 2024-4-2 23:38 發表

睇開免費🆓咸片網,哈哈😄⋯⋯
我都經常去 jav.land 睇片頭…

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-4-3 00:37 發表

我都經常去 jav.land 睇片頭…
哈哈😄⋯⋯幾逼真,哈哈😄⋯⋯超清…….我平時睇開啲免費網站,矇了,遮住啲位……有啲係睇公園強奸類,哈哈😄⋯⋯

都係波多老師個西好睇!睇咗十多年知道個西有幾多條毛,希望老師個菊穴下次可以初發

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-4-2 12:04 發表

E家 VR 8 K 又清又靚, 重有 AI 實景穿透 , 女優 就象在你床上玩, 近距離更加清,個腦成日諗住返屋企睇佢哋.. 上哂引,點算? 洗唔洗食多D補品補下營養?

有冇ching 分享下鍾意睇邊個女優,我喜歡 尾崎 楓葉 本鄉..
請問V R 8 K是什麽?是用手機看的嗎?

引用:
原帖由 人在旅途洒淚時 於 2024-4-3 06:20 發表

請問V R 8 K是什麽?是用手機看的嗎?
Vr 可能係虛擬實景8K可能🤔係個高清解像度?
https://youtu.be/EC8tTkvGqm8?si=KMd6jWx1OTvqHrCC

我估可能🤔類似電影🎬咁……哈哈😄⋯⋯
https://youtu.be/rTAOPEw22cQ?si=ULHm6QC14y8x4wBA

我估人工智能去產生的虛擬影像,所以應該好高科技產品……哈哈😄⋯⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-4-2 12:04 發表

ching用邊款睇VR介紹下

繼續睇囉開心就得

係「上癮」

如果控制唔到,記得去睇下醫生,個腦好可能有問題。

引用:
原帖由 ufo2018 於 2024-4-3 07:19 發表

ching用邊款睇VR介紹下
Q 3,可惜目前vision 睇唔到啦。

引用:
原帖由 長粗之人 於 2024-4-3 01:23 發表

哈哈😄⋯⋯幾逼真,哈哈😄⋯⋯超清…….我平時睇開啲免費網站,矇了,遮住啲位……有啲係睇公園強奸類,哈哈😄⋯⋯
Jav 不是超清的。免費嘛。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]