• 瀏覽: 7,078
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+11
女人與男人不同,男人係愈對佢溫柔客氣就愈容易留住佢既心,因為男人天性係照顧弱者,保護弱者。

但女人天性係仰慕強者,懼怕強者。所以好多男人愈係對港女斯文溫柔佢就愈睇你唔起,因為違反左動物天性。

對住女人正確既相處方式應該係要粗暴同兇狠!只要佢地做野唔合你心意就要屌佢地老母!屌到佢地收聲!佢一提分手就係佢面前發爛咋狂掟野,一拳打落牆到兇一兇佢,咁佢地就會由心裡面對你產生一種敬畏,就無咁易離開你。

記住女人天性係敬畏強者,對佢地惡啲先可以留住佢地,只有遵從動物天性先可令一段關係長久。

逢帖必膠上班區日日俾人屌撚到天花板又走來搏屌, 廢到一個點 !

引用:
原帖由 《黑桃A》 於 2024-4-1 12:30 發表

女人與男人不同,男人係愈對佢溫柔客氣就愈容易留住佢既心,因為男人天性係照顧弱者,保護弱者。

但女人天性係仰慕強者,懼怕強者。所以好多男人愈係對港女斯文溫柔佢就愈睇你唔起,因為違反左動物天性。

對住女人正確既相處方式應該係要粗暴同兇狠!只要佢地做野唔合你心意就要屌佢地老母!屌到佢地收聲!佢一提分手就係佢面前發爛咋狂掟野,一拳打落牆到兇一兇佢,咁佢地就會由心裡面對你產生一種敬畏,就無咁易離開你。
...
日後你入到監獄,你就會變咗女人,日日比唔同塞柚輪流蕉枯你㗎喇…

咁樣嘅咩,我一定接受唔到,不過多謝樓主教我個方法,對付我討厭既人,屌佢老母屌佢老母屌老母唔駛客氣。這正如無人威脅到我呀,

啲人鍾意又好唔鍾意都好,黎唔黎到唔到,喺我呢到,唔係佢地唔鍾意做啲乜嘢校九我,又或者佢地相我到就到,個權利根本就唔喺佢地嗰度。佢哋從來都搞錯左。反而哩個係我個人選擇,同任何人無關。

引用:
原帖由 ١٥٧٤♡ 於 2024-4-1 13:01 發表

逢帖必膠上班區日日俾人屌撚到天花板又走來搏屌, 廢到一個點 !
又無人叫你信,咪當睇故仔 ,唔洗成日屌人

但係無可否認,佢寫既水平低到一個點

有道理

引用:

...
正宗唔俾人屌唔舒服

講得啱,女人都係犯賤嘅,越對佢衰、佢就越愛你。 不過出手打女人就唔啱啦。

引用:

...
所以我成日都****1

mk仔對住差婆大聲啲吖

因人而異。

引用:

...
SM??🙄

你對住寶兒姐姐示範一次

發神經
請快入青山

有冇睇“請和我老公結婚”?
對老婆唔好小心佢殺左你

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]