• 瀏覽: 14,940
  • 回覆: 75
  • 追帖: 3
+2
如題

引用:
原帖由 ppptwo2000 於 2024-3-31 23:58 發表

唔知搵邊個傾,所以上來吹下水抒發下
最近同個已婚男一齊,嚴格來講都唔知算唔算一齊咗。
本身單親媽媽,離婚後有拍過拖。最近同個舊同事發生咗關係,再之前無曖昧無調情,果日佢主動。
宜家個人有少少亂:
1。始終知唔見得光,又唔想自己咁委屈。
2。掛住無得隨時見,無得隨時打電話
3。佢係唔係中意我,到呢刻我係有疑問
4。佢話放緩個交往進程,理解唔到
個位JM指點下迷津
--邊方面令妳覺得委屈?

-- 妳好清楚自己是第三者, 呢個係基本代價, 仲有好多正常男女關係中應該有的, 妳都會得唔到

-- 如果呢個係令妳決定是否發展並投入成為第三者的必要因素, 咁就請妳放棄吧!因為他主動對妳做, 也可以有另一個或多個。

-- 表示他只會緩慢地付出給妳, 包括時間、資源、和愛(縱使他是愛妳), 叫妳唔好成日纏住佢, 講得呢一句, 即是係個玩家。

系佢見唔到光,講真啦。。對于甘的情況,一定系你舌底。對方無可能為你離婚。
正常啦。。人地有家室、、同外面有二奶一樣道理
中意叼你。唔使用負責任
佢都怕死的啊。佢系有家室。子女的人。

引用:
原帖由 ppptwo2000 於 2024-3-31 23:58 發表

本身單親媽媽,離婚後有拍過拖。最近同個舊同事發生咗關係,再之前無曖昧無調情,果日佢主動。
宜家個人有少少亂:
個位JM指點下迷津
信嘅,就快斬欖同斷聯封鎖費事心軟

嘩!樓主仲唔夠煩,重走去做玩第3者?
電話都唔可以打,唔可以過夜,唔可以旅行,唔可以繼承資產。
咁你仲有乜嘢呀

引用:

宜家個人有少少亂:
個位JM指點下迷津
一係問佢幾時離婚,一係你斬纜離開佢

引用:

宜家個人有少少亂:
個位JM指點下迷津
男人話放緩交往進程,即係拖字訣,百份百肯定

引用:
原帖由 科幻推理 於 2024-4-1 12:21 發表

一係問佢幾時離婚,一係你斬纜離開佢
1. 無想過要佢離婚;
2. 我自己都無打算再結

不知所謂

引用:
原帖由 科幻推理 於 2024-4-1 12:22 發表

男人話放緩交往進程,即係拖字訣,百份百肯定
緩兵之計也。。

引用:

宜家個人有少少亂:
個位JM指點下迷津
唔好勾佬,
唔好拆散人地家庭,
間中打下友誼波算~

佢係鍾意小你 但唔想有責任 唔怪得你單親啦 咁能蠢做第三者

真正鍾意/愛你的人唔會要你唔見得光、要你等、要你唔知為乜而等
已婚男有外遇,都是因為悶、想搵新鮮感、測試自己魅力⋯ 
你是媽媽,心神應該放在子女身上,搵對象應該也以安定為主,不要再因為這些似是而非的關係產生情緒,影響到親子關係和自己的人生

一命二運三風水,得折墮時且折墮

又一個儍女人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]