• 瀏覽: 32,582
  • 回覆: 318
  • 追帖: 5
同女友一齊左10年,最近發覺有異常,人性驅使我打開佢message黎睇,唔睇由自可,一睇,三個月以來全都係大量情慾同挑逗訊息,仲要係我女友做唒主動勾引對方,姦夫知道有我存在,佢地約過好多次出黎見面,當時我天崩地裂;

最後質問女友,佢認左,仲有攬有錫,但聲稱無搞過,叫我信佢;
一開始比我質問時,女友都唔肯同人斬攬,想繼續同姦夫做朋友,我迫佢先肯,但我發現原來無用,我心入面仲係好大條刺,依家我地暫時冷靜期;

我依家一合埋眼就係佢地D情慾短訊同畫面,我連電視都唔敢睇,生怕睇到D類似既情節我個心又痛,仲會氣喘,一睇到D普通既kiss畫面,個腦自動變成佢同姦夫kiss既畫面. 我相信就算一齊返,都唔會好似以前咁sweet..

我想問應唔應該比機會女友重新開始? 女友話唔想無左我,佢想變返好似以前既日常生活咁.
補充:我仲好緊張我女友、好愛佢,怕得返佢自己一個會照顧唔到自己,又怕佢一時睇唔開跳樓... 但另一方面我放唔低佢同姦夫D野,依家我勁矛盾.
再補充:問幾個朋友都係叫分手,話心入面條刺係無可能拔走,分手係遲早,依家唔分手只係拖延時間,我媽聽到分手直頭開香檳興祝.

新入XSX坑
引用:
原帖由 AlbertWesker 於 2024-2-10 20:12 發表

同女友一齊左10年,最近發覺有異常,人性驅使我打開佢message黎睇,唔睇由自可,一睇,三個月以來全都係大量情慾同挑逗訊息,仲要係我女友做唒主動勾引對方,姦夫知道有我存在,佢地約過好多次出黎見面,當時我天崩地裂;

一開始比我質問時,女友都唔肯同人斬攬,想繼續同姦夫做朋友,我迫佢先肯,但我發現原來無用,我心入面仲係好大條刺,依家我 ...
放氣佢

分手 冇可能再一齊

引用:
原帖由 hk-water-talk 於 2024-2-10 08:42 PM 發表

放氣佢
但我仲係好愛佢,女友亦話知錯,但唔想無左我,佢只想好似以前咁為我煮飯,靜靜陪我做野....
而且我女友好偏激,我驚佢因為失去我而跳樓...

引用:
原帖由 牧夫座 於 2024-2-10 09:29 PM 發表

分手 冇可能再一齊
點解? 係佢唔可能定係我唔可能?
BTW 我依家感覺好古怪,日頭諗果陣覺得可以比多次機會佢,但到左夜晚又覺得自己接受唔到。

我諗你應該三字頭,若會成日疑神疑鬼,就不如放手。你會搵到一個啱你的。

引用:
原帖由 AlbertWesker 於 2024-2-10 20:12 發表

一開始比我質問時,女友都唔肯同人斬攬,想繼續同姦夫做朋友,我迫佢先肯,但我發現原來無用,我心入面仲係好大條刺,依家我 ...
我信你頂綠帽由頭笠到落腳了.. 你自己呃自己都呃唔到,所以成日幻想..

一次不忠,百次不用。
有得一次就會有第二次,因為佢已經嘗試過偷情的刺激,心思思會再試,分手吧!

中出 then fly her. 

引用:
原帖由 hello1974 於 2024-2-10 09:56 PM 發表

我諗你應該三字頭,若會成日疑神疑鬼,就不如放手。你會搵到一個啱你的。
我4字頭都快到了....
我性格的確係疑神疑鬼... 但10年回憶加上佢既道歉(唔肯定是否真誠),我好易心軟.
另外我亦有金錢上資助佢租屋住,無左我既資助我好擔心佢要瞓街..,,,..

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2024-2-10 09:58 PM 發表

我信你頂綠帽由頭笠到落腳了.. 你自己呃自己都呃唔到,所以成日幻想..
我知,又情慾短信+性感相,話無搞過我都係半信半疑.... 但Kiss過肯定真.....

引用:
原帖由 gerson161 於 2024-2-10 10:04 PM 發表

一次不忠,百次不用。
有得一次就會有第二次,因為佢已經嘗試過偷情的刺激,心思思會再試,分手吧!
但佢依家已經承受緊後果,等緊我發落,咁樣都起唔到阻嚇作用嗎?

你阿媽好唔鍾意佢?

引用:

帽事既,放心

黐線,拍拖10年都唔結婚
你有幾愛佢?
跟住又會話拍拖唔一定結婚嘅
我係條女都識個第二個啦

同你一齊簡直浪費青春

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]