• 瀏覽: 2,049
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
有無人好似我咁做咁耐人年卅晚未食過團年飯?

唔食咪唔食,無乜所謂,如果同家人關係麻麻,見少d面仲好

每個人的際遇唔同,不需要羨慕他人,年三十 晚人哋食飯的時候你可以輕鬆地去逛花市,也是樂趣無窮!

正常,關係麻麻,唔食好過

引用:
原帖由 1=1234 於 2024-2-11 02:52 發表

唔食咪唔食,無乜所謂,如果同家人關係麻麻,見少d面仲好

差唔多廿年冇食

引用:
原帖由 走上絕崖的紅葉 於 2024-2-11 22:34 發表

差唔多廿年冇食
好free,唔洗對住西口西面既人已經係好安樂

我想同你交換
其實如果平日次次食飯都開心滿足, 冇團年飯又有咩所謂

引用:
原帖由 走上絕崖的紅葉 於 2024-2-11 22:34 發表

差唔多廿年冇食
我年三十去左茶記食西多,仲打包返屋企️初一去友人屋企,唔會返去見老母

引用:
原帖由 1=1234 於 2024-2-11 22:50 發表

好free,唔洗對住西口西面既人已經係好安樂
我廿年前都有人 個陣其實覺得其他親戚幾好既 不過之後父母同佢哋為左啲事有拗撬
根住就冇食

引用:
原帖由 走上絕崖的紅葉 於 2024-2-11 22:53 發表

我廿年前都有人 個陣其實覺得其他親戚幾好既 不過之後父母同佢哋為左啲事有拗撬
根住就冇食
人與人之間係咁架,今日close唔代表forever架,enjoy now啦🙂

引用:
原帖由 1=1234 於 2024-2-11 22:53 發表

我年三十去左茶記食西多,仲打包返屋企️初一去友人屋企,唔會返去見老母
咁你友人有冇問你點解唔返去見老母

引用:
原帖由 1=1234 於 2024-2-11 22:57 發表

人與人之間係咁架,今日close唔代表forever架,enjoy now啦🙂
冇錯

引用:
原帖由 走上絕崖的紅葉 於 2024-2-11 22:59 發表

咁你友人有冇問你點解唔返去見老母
佢唔識我老母架,同埋家事唔會周圍講,去同佢d小朋友玩下咋

引用:
原帖由 走上絕崖的紅葉 於 2024-2-11 23:00 發表

冇錯
同樣,今日我同佢d小朋友玩得埋,好快佢哋會大個,有自己思想性格,可以街上見到我當唔識都得架,人事常變,只屬自然😉

好奇怪,如果覺得無問題,點解又會問?

我就覺得無問題啦,所以我做左都唔會問囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]