• 瀏覽: 5,322
  • 回覆: 47
信我講啦!經驗所得,追女仔係柒頭先做,有腦的男人唔會做,因爲佢哋知道,女仔會否愛上個男仔係眼緣,而呢樣係冇得扮出來的。

引用:
原帖由 星星笑 於 2024-2-9 14:49 發表

信我講啦!經驗所得,追女仔係柒頭先做,有腦的男人唔會做,因爲佢哋知道,女仔會否愛上個男仔係眼緣,而呢樣係冇得扮出來的。
追女仔係柒頭先做,有腦的男人唔會做

呢樣嘢西叔你成九日都做嗰喎…

做乜無啦啦話自己㗎~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2024-2-9 15:20 發表

做乜無啦啦話自己㗎~~
咩西叔😵💫😵💫

引用:
原帖由 星星笑 於 2024-2-9 15:45 發表

咩西叔😵💫😵💫
以為改咗名就可以重生…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2024-2-9 15:52 發表

以為改咗名就可以重生…
西西已經被版主收皮無數次,但現在版主放生一班儍膠,否則星星笑這個名已一早收皮!

引用:

做乜無啦啦話自己㗎~~
你條友搵唔到女就唯有周圍笑9人追女仔

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2024-2-9 16:22 發表

你條友搵唔到女就唯有周圍笑9人追女仔
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy
回覆#52,鍾意睇埋啲逼女優食屎的AV

我有無女仔欣賞,唔係你喺度九吹兩句,就代表係嘅…

但你有上面啲變態癖好,就唔係我老屈你喇~~~~

引用:

其實呢一刻,就算香港女仔唔使溝,反溝男人我都冇興趣
當你清楚,明白,見盡香港女人陰暗面,就會明白我所講既野

引用:
原帖由 瀧仔仔 於 2024-2-9 16:57 發表

其實呢一刻,香港女仔唔使溝,反溝男人我都冇興趣
當你清楚,明白,見盡香港女人陰暗面,就會明白我所講既野
你啱某些女仔眼緣你唔洗追佢都會同你一齊,反之亦然!

引用:

睇你個柒頭就知你追女追得多經驗豐富啦😄

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2024-2-9 19:28 發表

睇你個柒頭就知你追女追得多經驗豐富啦😄
你係龜頭😙😙

引用:
原帖由 星星笑 於 2024-2-9 21:07 發表

你係龜頭😙😙
同烏龜頭又有乜關係?

引用:

駛能追咩,直接插

又嚟料

引用:

做乜無啦啦話自己㗎~~
其實物種風格唔同
又唔可以話追果D無腦

鍵盤翻頁
左右