• 瀏覽: 15,765
  • 回覆: 51
我唸 ... 係因為係 "出軌" 過程中 , 女生好多動作都要跪係度吧 ^.^"

幼稚無知

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2024-2-9 08:23 發表

幼稚無知
咩唔係好合理???
有咩唔有合理 ... 不如雨兄解釋兩嘴丫 ^.^

引用:
原帖由 大台解碼 於 2024-2-9 11:25 發表

咩唔係好合理???
有咩唔有合理 ... 不如雨兄解釋兩嘴丫 ^.^
傻仔!你去叫G是否會去睇下隻G對膝頭來確認是否新做定老G?

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2024-2-9 12:22 發表

傻仔!你去叫G是否會去睇下隻G對膝頭來確認是否新做定老G?
我唸唔係呢個意思 ...

可能係 女友 / 老婆 , 係 遲左半粒鐘返屋企 / 唔見左半粒鐘 既情況下先適用

講真 , 我覺得好合理喎 ...

唔係果味 , 女人有咩機會要跪係度??? ^.^

引用:
原帖由 大台解碼 於 2024-2-9 18:37 發表

講真 , 我覺得好合理喎 ...

唔係果味 , 女人有咩機會要跪係度??? ^.^
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy
自己偷目及兄弟條女的裙底,比對方發現咗,都仲好意思繼續目及,朋友無反面,只係條女串九佢,佢仲好意思怪返人轉頭,話人羞辱佢…

你同上面呢條拎個毒男一定會好夾…

兩兜友諗啲嘢,都唔能係正常人所能諗得到嘅…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2024-2-9 19:11 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=31366767&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
自己偷目及兄弟條女的裙底,比對方發現咗,都仲好意思繼續目及,朋友無反面,只係條女串九佢,佢仲好意思怪返人轉頭,話人羞辱佢…

你同上面呢條拎個毒男一定會好夾…:smi ...
我唔知你係咪好似 雨兄 咁 , 誤解左我意思 ... ^.^"

我既意思係 , 女友 / 老婆 遲左半粒鐘返屋企 / 唔見左半粒鐘 既情況下 ,
先至適用 ... 係一個短期既條件 ^.^"

其實,當然都要個人拉。。。

如果你老婆係從來唔做家務/唔會跪低做家務,又比唔到合理解釋,或者顯得慌亂,
咁咪危危地羅

當然拉,呢d 都只係可以睇短期,大概係案發最多一粒鐘內先睇得到

唔做家務既女人 , 我就問你地 , 平時有咩機會跪低???!!! ^.^

引用:
原帖由 大台解碼 於 2024-2-10 10:53 發表

唔做家務既女人 , 我就問你地 , 平時有咩機會跪低???!!! ^.^
你鬼知人地有無做家務呀

睇lin頭穩陣d

青頭仔。。。

條女含唔一定要跪。。。

咁如果一直用傳教士位咪無痕跡囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]