• 瀏覽: 95,072
  • 回覆: 98
  • 追帖: 2
結婚兩年,有一位小朋友,最近老公沖涼愈來愈耐,睇手機發現有圖,仲包括收藏我最好朋友既圖去修圖,同有中學鐘意過但無一齊既女仔!
到底呢個行為代表什麼意思?睇ig tg圖都未滿足?
睇到之後好失望 覺得自己連我好朋友都不如
利申:佢地唔熟,節日先見到

引用:
原帖由 Manchan0714 於 2024-1-22 21:58 發表

結婚兩年,有一位小朋友,最近老公沖涼愈來愈耐,睇手機發現有圖,仲包括收藏我最好朋友既圖去修圖,同有中學鐘意過但無一齊既女仔!
可能偷食完,你唔知呢。

好似又係有D人會將呢D當做“對象”

有無限幻想

試過一次俾老婆發現,佢冇出聲

引用:
原帖由 Manchan0714 於 2024-1-22 21:58 發表

會唔會直接問下佢?

男人好得意
會容易對其他女性有性幻想
又或者去到打飛機階段

引用:

睇下冇問題掛....

咁激動?精神出軌

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-23 13:40 發表

我都想唔出聲,但見到自己好朋友就忍唔到
點解唔收埋得好少少…

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-23 13:40 發表

咁其實係唔係唔等於想係現實搞野?純打飛機用途

引用:
原帖由 科幻推理 於 2024-1-23 14:22 發表

會唔會直接問下佢?
有問,佢話屎忽痕,無搞野 純粹打飛機

引用:
原帖由 Manchan0714 於 2024-1-23 16:08 發表

咁其實係唔係唔等於想係現實搞野?純打飛機用途
其實係喺中學年代的物品度收起左🤣

引用:
原帖由 mycheung2 於 2024-1-23 15:51 發表

咁激動?精神出軌
咪就係囉,唔係因為我都唔識圖中人,揾食可唔可以行遠d..

引用:
原帖由 Manchan0714 於 2024-1-23 16:10 發表

咪就係囉,唔係因為我都唔識圖中人,揾食可唔可以行遠d..
咁有冇同老公爆大鑊?🥶

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]