• 瀏覽: 2,574
  • 回覆: 16
我朋友話已經約好平安夜陣一齊出去食飯
但我呢排成日OT,搞到皮膚勁差,缺水泛紅又暗啞,個底妝又好難化得貼
得返大半個月既時間,仲有冇咩方法可以幫皮膚急救下?

做好保濕就會好好多

有冇試過做bellasonic?
呢部係由細胞層面去幫你改善皮膚
即時效果都明顯
應該都幾啱你

引用:
原帖由 HI你媽 於 2023-12-7 17:31 發表

即時效果都明顯
應該都幾啱你
幾多錢一次

做下冬甩啦

引用:

即時效果都明顯
應該都幾啱你
有做開
好耐之前有kol 介紹 b就會免費送一次

引用:

即時效果都明顯
應該都幾啱你
可以有咩即時效果??

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2023-12-7 19:35 發表

做下冬甩啦
sis你有做開? 做1次就可以見到效果?

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2023-12-8 11:14 發表

可以有咩即時效果??
保濕度同光澤度會明顯靚好多~
同埋最緊要係皮膚既吸收力同埋鎖水保濕既能力都會變得比較好
你做完個排搽skincare就會明顯feel到

引用:
原帖由 penoyasa 於 2023-12-7 18:24 發表

幾多錢一次
幾百蚊一次 唔係貴

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2023-12-7 13:37 發表

我朋友話已經約好平安夜陣一齊出去食飯
但我呢排成日OT,搞到皮膚勁差,缺水泛紅又暗啞,個底妝又好難化得貼
得返大半個月既時間,仲有冇咩方法可以幫皮膚急救下?
介紹我比你識 我地一齊護膚 

少D攪野,少D諗邪野,
唔好自慰
點解叫你戒左依D習慣!
因為玩得多,個樣子會殘,
GEL唔GEL頭,化唔化妝都唔係問題!
個問題個樣唔好比人見到你殘
唔好似白粉妹
成日玩,個樣子,好快老好快殘
你日日有o既,玩得多,會甩頭髮!
唔想殘,就玩少d!
你想人地覺你靚,首先要戒掉ed邪野

引用:
原帖由 HI你媽 於 2023-12-8 17:05 發表

保濕度同光澤度會明顯靚好多~
同埋最緊要係皮膚既吸收力同埋鎖水保濕既能力都會變得比較好
你做完個排搽skincare就會明顯feel到
呢樣真!我上個禮拜先喺beyoou做完bellasonic
之前容易乾到甩皮既位,依家都keep住好保濕,上妝都好貼
而且覺得皮膚變得好嫩咁,當係急救treatment都真係唔錯,樓主可以try try~

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2023-12-11 16:18 發表

呢樣真!我上個禮拜先喺beyoou做完bellasonic
之前容易乾到甩皮既位,依家都keep住好保濕,上妝都好貼
而且覺得皮膚變得好嫩咁,當係急救treatment都真係唔錯,樓主可以try try~
beyoou係邊間?
bellasonic我之前都有做過,導入急救treatment都真係唔錯

可以打M22,提亮膚色好有效果

主題標籤 #聖誕節
鍵盤翻頁
左右