• 瀏覽: 2,029
  • 回覆: 11
本主題由 mhmimi 於 2023-12-22 16:01 提升
果然年紀大咗真係唔應該捱夜,前排同朋友打咗晚通宵麻雀,抖咗成個星期個樣都仲係好殘…
尤其是對眼,又dup又暗沉,素顏個樣望落真係勁冇精神

我都係 睇左家用機都唔得
想試吓出去打眼袋的槍

唔夠瞓一定殘啦,上咗年紀

呢樣真,依家捱夜成個禮拜都會覺得好攰,皮膚又會變得好鬼差

試下眼袋槍啦, 你呢D case唔使去到打針咁嚴重既. 
我之前有一排係咁失眠又大壓力, 黑眼圈勁大, 都係去做眼袋槍解決到.
我係Medilaxx做既, 大約2次都見效. 

引用:
原帖由 fongmamaas 於 2023-12-6 17:37 發表

我都係 睇左家用機都唔得
想試吓出去打眼袋的槍
家用眼袋槍唔ok ga
我都係有眼袋同黑眼圈,唔算好嚴重
so far試過幾部機,collagen xp 平得黎都算有效
B記大約700蚊次

一方面可以做treatment,但另一方面平時既保養都好重要,眼霜真係唔可以skip

引用:
原帖由 kkmanchu 於 2023-12-12 15:39 發表

一方面可以做treatment,但另一方面平時既保養都好重要,眼霜真係唔可以skip
我個陣堅持用clarins賽車眼霜,用咗個零禮拜已經見到效果
feel到眼周有拉提既感覺,望落對眼sharp好多

按摩等血液循環好咗,眼周狀態就會冇咁差

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-12-14 14:05 發表

我個陣堅持用clarins賽車眼霜,用咗個零禮拜已經見到效果
feel到眼周有拉提既感覺,望落對眼sharp好多
呢支我都有,價錢唔貴又有效果

老左就就唔可以捱夜啦!無話捱夜,瞓少D都唔掂

引用:
原帖由 soddyuq 於 2023-12-11 18:57 發表

家用眼袋槍唔ok ga
我都係有眼袋同黑眼圈,唔算好嚴重
so far試過幾部機,collagen xp 平得黎都算有效
B記大約700蚊次
但係做完一次last到幾耐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]