• 瀏覽: 14,967
  • 回覆: 31
+5
本主題由 xinke5200 於 2023-12-29 18:02 使用 提升卡
各位好, 自介下先。
年紀34, 巨蟹座, 有時可以好健談, 有時可需要一個人的浪漫。

希望可以認識一位脾氣好, 包容力強,互相尊重的異性。我注重他的談吐。
有興趣的你, 請INBOX我, 講下你的職業, recent photo!

No sales, no sex partner, please 

i am music lover , and like to chat but not cheat.
i like to discuss about Life and Living.
i like to compose poems and writing too.
i like mature Hong Kong People as Friends.

飮盡杯中心未醉
看罷人海情卻深
The center of the cup is not drunk
Look at the sea of people, but the love is deep

附件

flower_n_flower.JPG(831.06 KB)

引用:
原帖由 xinke5200 於 2023-12-6 14:36 發表

各位好, 自介下先。
年紀34, 巨蟹座, 有時可以好健談, 有時可需要一個人的浪漫。

希望可以認識一位脾氣好, 包容力強,互相尊重的異性。我注重'他'的外表, 談吐。
有興趣的你, 請INBOX我, 講下你的職業, 嗜好 及 附上近照, recent photo!

No sales, no sex partner, please 
「我注意’他’的外表」
‘他’字被括弧著⋯有意思喎

加油啦。。。34歲都唔系甘容易。。

引用:
原帖由 xinke5200 於 2023-12-6 14:36 發表

各位好, 自介下先。

希望可以認識一位脾氣好, 包容力強,互相尊重的異性。我注重'他'的外表, 談吐。
有興趣的你, 請INBOX我, 講下你的職業, 嗜好 及 附上近照, recent photo!

你好
我都係 巨蟹座

去邊度可以見面

引用:
原帖由 健康快樂的車主 於 2023-12-7 11:55 發表

你好
我都係 巨蟹座
我都係巨蟹座

引用:

各位好, 自介下先。

你相都無張 好難有人pm你啦

Good luck 

on line

神交岩你!對住空氣說愛‘衪’!

真愛好好

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-12-7 21:13 發表

慘 遲下tim
爆啫,又冇話唔收,師兄你咁好質素,加油
送首我年代既過你

https://youtu.be/jGl9qiidN6s?si=EM0mXS9bX-kD1M7D

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-12-7 10:03 發表

加油啦。。。34歲都唔系甘容易。。
34還沒泊岸,應該是有些個人特點。

引用:
原帖由 corolla100 於 2023-12-8 13:26 發表

34還沒泊岸,應該是有些個人特點。
甘肯定。。。都系太突出。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]