• 瀏覽: 1,771
  • 回覆: 10
本主題由 mhmimi 於 2023-12-22 15:58 提升
身邊好多朋友一到年尾就超得閒
個個都清假去旅行
而我份工就係年尾超級忙
忙到我想搵個時間去做個facial都難…
搞到呢排皮膚超級差
真係就黎連鏡都唔想照

我都係,好想搵時間去打針,塊面好凹

約lunch time去囉,我係銅鑼灣返工,都係趁lunch time去打激光,1個鍾岩岩好

又唔可以完全靠facial既,想皮膚好嘅話,平時都要俾心機護膚

我呢排都忙… 不過都有keep住努力護膚,隔日就會敷下mask咁
同埋入手咗部導入機,配埋clarins支double serum用,感覺皮膚都keep得幾好,望落仲有種健康光澤

引用:
原帖由 CRAZYTEATEA 於 2023-12-5 17:58 發表

約lunch time去囉,我係銅鑼灣返工,都係趁lunch time去打激光,1個鍾岩岩好
會唔會好趕好急嫁

引用:
原帖由 mayc1275 於 2023-12-5 15:34 發表

身邊好多朋友一到年尾就超得閒
個個都清假去旅行
而我份工就係年尾超級忙
忙到我想搵個時間去做個facial都難…
搞到呢排皮膚超級差
真係就黎連鏡都唔想照
我book定一月頭去打thermage 到時應該冇咁多人又可以有聖誕優惠🤣

引用:
原帖由 hedi.chan 於 2023-12-6 12:12 發表

我呢排都忙… 不過都有keep住努力護膚,隔日就會敷下mask咁
同埋入手咗部導入機,配埋clarins支double serum用,感覺皮膚都keep得幾好,望落仲有種健康光澤
double serum維持皮膚穩定個效果係好好
我表妹前排生日我都係送呢支俾佢
不過我就係買咗light個支,始終佢再後生d,皮膚又唔算好乾,用light個支都好夠

引用:
原帖由 liu535722 於 2023-12-8 18:08 發表

我book定一月頭去打thermage 到時應該冇咁多人又可以有聖誕優惠🤣
你會去邊間打?

引用:
原帖由 hedi.chan 於 2023-12-6 12:12 發表

呢支都係我愛用精華黎,秋冬要用佢保濕先夠力

引用:

double serum好好用!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]