• 瀏覽: 1,377
  • 回覆: 4
11月9日下午2:08
Mina Tang  · 
各位姊妹
呢一間千祈唔好幫襯,打少女針實際打咗兩針就話打三針收三針價錢欺騙顧客,魚骨埋線面部只需要8條,就話埋買咗10條,最後埋單10條價錢,一啲都冇誠信嘅舖頭,各位小心blisses

Ovuvuen Osas CL
呢間埋䤼做咗等於無做嘅效果 blisses 仲要捱痛又瘀又腫  重點係冇效果+溝針

Abe Yip
醫生手勢差  博命要你追針 要你一次過打十幾枝少女針都冇問題blisses

外科醫生主理
是否外判給別的醫生? 劣手段。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
引用:
原帖由 ginger.333 於 2023-12-5 13:05 發表

11月9日下午2:08
Mina Tang  · 
各位姊妹
呢一間千祈唔好幫襯,打少女針實際打咗兩針就話打三針收三針價錢欺騙顧客,魚骨埋線面部只需要8條,就話埋買咗10條,最後埋單10條價錢,一啲都冇誠信嘅舖頭,各位小心blisses

Ovuvuen Osas CL
呢間埋䤼做咗等於無做嘅效果 blisses 仲要捱痛又瘀又腫  重點係冇效果+溝針

Abe Yip
醫生手勢 ...
推薦良心診所?
難道沒有不黑的店?

睇唔明係邊間醫美,感恩做左醫美咁耐,so far係beauskin真係冇呢d情況發生過

有無幫趁過NuMe?  我都驚又痛又無效

引用:
原帖由 CRAZYTEATEA 於 2023-12-5 18:08 發表

睇唔明係邊間醫美,感恩做左醫美咁耐,so far係beauskin真係冇呢d情況發生過
所以幾時都話有經驗既醫生好重要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]