• 瀏覽: 4,409
  • 回覆: 11
作嚟M好唔舒服 就算前幾日開始天氣暖返都仲會不時覺得好涼寒寒地 個人特別攰 幾早瞓都好成個人周身都好易有酸軟感
唔通係因為平時食得唔夠養生(◞‸◟)

血氣唔足。。。系要補下。。

引用:
原帖由 carcarinb 於 2023-12-5 13:02 發表

作嚟M好唔舒服 就算前幾日開始天氣暖返都仲會不時覺得好涼寒寒地 個人特別攰 幾早瞓都好成個人周身都好易有酸軟感
我女友以前都係,飲左排黑糖就無事

引用:
原帖由 carcarinb 於 2023-12-5 13:02 發表

幫你初下肚、背、腰,會舒服好多

引用:

有次我去旅行,見到個好樣衰既公仔,買左佢,我M黍就meet佢……真係會舒服D

引用:
原帖由 chail 於 2023-12-8 10:06 發表

有次我去旅行,見到個好樣衰既公仔,買左佢,我M黍就meet佢……真係會舒服D
買個好靚好鍾意既公仔,m黎既時候攬實佢掩實個肚,都會舒服一d

引用:

食得養唔養生都一樣會黎m,差唔多黎m前好多女士都會覺攰同周身軟

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
T T凍到癲 本身都易手腳凍冰冰 依兩日好似就凍到痺咁

女性本身就容易受寒 所以平時真係要注重養生 尤其係子宮暖咁個人都冇咁孱

我前一星期就開始肚痛,好慘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]