• 瀏覽: 13,493
  • 回覆: 63
  • 追帖: 2
大家好,唔好介我用新ACCOUNT入黎分享,由到師妹影響,諗番之前既糊塗事,想好好寫低笑下自己有幾傻幾天真...同幾淫hehe
1)一個誤會,埋下出軌的種子

我老公係我第二個男人,我同佢一齊十年有小朋友,一直以來我都覺得大家生活好好,佢都很照顧我,性方面大家都很滿足,但唯一令我不滿的,是我知佢以前有很多伴侶,呢樣可能係一個藉口吧。我成日覺得點解你係男人就可以試咁多個女人,我就只可以同你一個男人呢(我初戀仲要..唔係好咸既男人...有機會再講)
到生小朋友,到佢地成長,讀幼稚園上小學咁,對日常生活上都越黎越感到乏味,係性方面同老公當然無以前咁激烈,但佢都會主動買D玩具同我玩同我試,但次數當然由一星期幾次變成一星期一次咁,大家係生活上都係好平靜咁過

直到有一次,佢好早訓左,佢手機傳來一個訊息,我看到手機的顯示 一個女仔名稱  [如果你係度就好啦..真係掛住你呀],個一刻我個世界好似突然跌左落黎咁,係...你地呢一刻都可能會話我係唔係有誤會呀,了解清楚先啦。但唔知係唔係我真係同佢一齊太耐太信任佢,我覺得你要呃我,咁我都呃番你囉,就係咁我去左玩S字頭個APP

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 12:57 發表

大家好,唔好介我用新ACCOUNT入黎分享,由到師妹影響,諗番之前既糊塗事,想好好寫低笑下自己有幾傻幾天真...同幾淫hehe

我老公係我第二個男人,我同佢一齊十年有小朋友,一直以來我都覺得大家生活好好,佢都很照顧我,性方面大家都很滿足,但唯一令我不滿的,是我知佢以前有很多伴侶,呢樣可能係一個藉口吧。我成日覺得點解你係男人就可以試咁多個女人,我就只可以同你一個 ...
玩左未?搭上了交興的日子嗎?

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 12:57 發表

我老公係我第二個男人,我同佢一齊十年有小朋友,一直以來我都覺得大家生活好好,佢都很照顧我,性方面大家都很滿足,但唯一令我不滿的,是我知佢以前有很多伴侶,呢樣可能係一個藉口吧。我成日覺得點解你係男人就可以試咁多個女人,我就只可以同你一個 ...
期待人妻趣味性😍內容

SKY................................................................PE
I ALWAYS THERE

引用:
原帖由 hk-water-talk 於 2023-12-5 13:11 發表

玩左未?搭上了交興的日子嗎?
要少少時間組織下

引用:
原帖由 手癢 於 2023-12-5 13:57 發表

期待人妻趣味性😍內容
可能對你地黎講好悶呢

引用:

咁之後呢

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 14:50 發表

可能對你地黎講好悶呢
未必嘅

係真唔係真?

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 14:49 發表

要少少時間組織下
組織下想搵咩野?

引用:
原帖由 hk-water-talk 於 2023-12-5 15:02 發表

組織下想搵咩野?
組織做過乜, 同埋D經過

組織一下, 每次糊塗後
自己的心境同感受是什麼

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 15:36 發表

組織做過乜, 同埋D經過
都未開始做、切都未切過、要組織啲乜嘢

引用:
原帖由 shirleybaby321 於 2023-12-5 14:50 發表

可能對你地黎講好悶呢
人妻復仇大計喎😆一定好有趣味

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]