• 瀏覽: 38,016
  • 回覆: 110
本主題由 自製❥幸福感 於 2024-1-16 23:06 使用 提升卡
佢好羨我單身,唔洗為屋企人為老公仔女煩,又想去邊就去邊好free,揾幾多自己洗!

你話你結婚個陣唔系被逼噶。。。哈哈

引用:
原帖由 星星笑 於 2023-12-4 12:54 發表

佢好羨我單身,唔洗為屋企人為老公仔女煩,又想去邊就去邊好free,揾幾多自己洗!
佢有冇J?

其實我唔止一次聽人咁講

引用:
原帖由 星星笑 於 2023-12-4 18:03 發表

其實我唔止一次聽人咁講
我可以結婚,但唔好叫我生仔,責任負擔唔起
奈何我身高不足160,我接觸的正常女性都冇將我當成可能對象

引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2023-12-4 13:21 發表

$3000?

引用:
原帖由 單身男人40未滿 於 2023-12-4 18:08 發表

我可以結婚,但唔好叫我生仔,責任負擔唔起
奈何我身高不足160,我接觸的正常女性都冇將我當成可能對象
俾D信心俾自己

引用:
原帖由 留金對月 於 2023-12-4 18:17 發表

俾D信心俾自己
我覺得如果我是馬雲個仔,就算身高一樣,一樣可以很有自信。但我係香港,連樓也沒有,加上歷來感情上的挫敗,很難有自信。

引用:

那位人妻想變單身

引用:

佢講出來安慰你。其實可以能佢炫耀緊先自己夠後生,夠財力,有好老公湊仔

約佢炮
比佢老公知道,好快可以離婚變返單身

引用:

但係人生重要嘅兩性生活佢有你無喎

引用:

佢講得一啲都無錯喎

講吓啫
呢句同得閒飲茶差唔多
何需認真

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]