• 瀏覽: 10,933
  • 回覆: 47
黎緊生日,比我發現佢係Carousell買禮物,心諗點解唔比小小誠意呢?有d失望又有d燥

買又嬲,唔買又嬲想點阿 咁辛苦不如。。

冇誠意 起碼請歐洲旅行

無所謂啦,都係心意,男人係咁,唔洗太上心!

起碼比晒成副生家你啦。。。無誠意。

或者系買比其他女呢。。。你唔使失望啊。。。

引用:
原帖由 Suki淇淇 於 2023-12-4 11:25 發表

黎緊生日,比我發現佢係Carousell買禮物,心諗點解唔比小小誠意呢?有d失望又有d燥
燥燥地,把男朋友放上Carousell賣咗去算了。

我之前都買左條魚家富比女朋友,真係平左幾多下,不過比你發現左又真係…

引用:
原帖由 Suki淇淇 於 2023-12-4 11:25 發表

可能唔係買比你呢?🤣

我明,作為女仔真係會好介意呢D 講起買禮物 我男朋友之前直情係我面前訂蛋糕

Carousell都可以唔係二手嘅

引用:

Happy Birthday to You

引用:

全身正品,咁都失望

你地啲女人真係麻X煩,唔買禮物又嘈,買禮物又嫌cheap,好啦而家買禮物係邊度買都要嘈,有禮物收仲咁多嘢講

引用:
原帖由 coldcup 於 2023-12-4 16:22 發表

無所謂啦,都係心意,男人係咁,唔洗太上心!
重點唔係買咩野 係過程好無心思仲要比我發現

引用:
原帖由 kennychan3166 於 2023-12-5 11:26 發表

我之前都買左條魚家富比女朋友,真係平左幾多下,不過比你發現左又真係…
佢仲要係買左條名牌黑色lace裙,之前提過想要,印象中價錢係千幾蚊,放果陣平左成300蚊

主題標籤 #禮物
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]