• 瀏覽: 40,492
  • 回覆: 222
  • 追帖: 3
亞洲來講日本人算係富有,點解啲女咁賤肯拍av,其實啲女質素都唔錯,有波有囉有樣貌搵人包都得啦,拍av又唔係搵好多錢,點樣面對自己父母同埋朋友?

引用:
原帖由 西利仔 於 2023-11-30 19:52 發表

亞洲來講日本人算係富有,點解啲女咁賤肯拍av,其實啲女質素都唔錯,有波有囉有樣貌搵人包都得啦,拍av又唔係搵好多錢,點樣面對自己父母同埋朋友?
唔係同 香港之光 一樣喜歡做愛咩?

人地日本妹性格大方,人地有料有身材唔怕比人望,有料怕咩比人望
人地日本妹覺得比好多人望係一種肯定一種欣賞
行出黎個款自信又大方
你估好似班港女咁成日吊高黎賣扮晒野咩,無料無身材又鐘意扮高竇,但又鐘意露,人地望2望又黑面另轉面行開,絲絲縮縮咁,成個女版毒撚咁,又想露但又唔比人望,勁扮野,成日當自己係上菜

等我包幾個嚟玩下,晚晚攬住瞓覺扑嘢都唔知幾正,超爽!:lol

係我難明,就算歐美一樣.
女性點解願意做?
有D退役又有人結婚果下好野.

呢個問題都諗過下

首先,第一當然錢行先,報酬低邊有女人肯拍呢d片
其次,選擇得拍A V作為職業,都應該係不安於現狀,自己做開既工作太刻板,想揾下刺激

引用:
原帖由 前面契帝 於 2023-12-1 00:45 發表

係我難明,就算歐美一樣.
女性點解願意做?
有D退役又有人結婚果下好野.
結得成婚有乜咁奇,啲女優咁撚正,我都想溝返件,做老婆仲正晚晚都有得扑。

幾十萬一部?

原因唔係為錢,係想尋求刺激,趁年青有魅力拍多啲,有希望成為性感偶像,除非唔做,一做就要做到最好,呢啲就係日本人嘅專業精神。

我都想搵返一件退休女優做老婆,得閒摷下咀下插下幾撚正 ,問心啦,你老婆肯唔肯日日同你口交?

關賤咩事。。系文化歷史問題。。。每個國家國情唔同。。系日本就系一份工作。。合法的工作。。同你打工一9樣。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-12-1 10:19 發表

關賤咩事。。系文化歷史問題。。。每個國家國情唔同。。系日本就系一份工作。。合法的工作。。同你打工一9樣。
佢哋覺得只要做得好,點會係賤,只有做得唔好,先至算失敗。

引用:
原帖由 西利仔 於 2023-12-1 08:34 發表

結得成婚有乜咁奇,啲女優咁撚正,我都想溝返件,做老婆仲正晚晚都有得扑。
咪係
李渣欣比咁多有錢佬玩過咪一樣有亨亨執手尾
富豪都唔介意, 輪得到我地介意?
有件好x正既又唔拘

反而你溝條普通女,敢保証佢以前冇做過公廁咩?

引用:
原帖由 kman2046 於 2023-12-1 09:00 發表

原因唔係為錢,係想尋求刺激,趁年青有魅力拍多啲,有希望成為性感偶像,除非唔做,一做就要做到最好,呢啲就係日本人嘅專業精神。

呢d片,要拍梗係趁自己年輕貌美時拍,當為自己留個美好回憶
唔通老乞乞先去去拍咩?

人地當一份職業
你地呢?

鍵盤翻頁
左右