• 瀏覽: 13,277
  • 回覆: 67
話說最近比條女炸型,話拍拖2年都冇帶佢去旅行,之後小弟就打算請佢去近近地又平平地去台灣行下夜市,但又話唔想搭凌晨機,見到大灣區航空嘅時間幾好,有冇師兄介紹下?

都無叫要求。。甘做咩甘辛苦呢。。。怪自己窮咯。。

去日本

😁

早排貪平都搭過一次,我仲包埋個細既去大阪
兩位公主對食都要求多多,建議可以去個網睇定有咩啱食
女人餓起上黎都真係幾麻煩

引用:
原帖由 mrzookeeper 於 2023-11-29 19:56 發表

早排貪平都搭過一次,我仲包埋個細既去大阪
兩位公主對食都要求多多,建議可以去個網睇定有咩啱食
女人餓起上黎都真係幾麻煩
師兄湊兩個真係辛苦哂,我條女對食都好執著,平時一唔啱食就黑面
穩陣少少一陣都係send埋比佢揀 坐得舒唔舒服?

我就係見佢12月4號前做優惠,網站有discount code,諗緊12月尾出發去到岩岩趕得上係嗰邊過埋聖誕 去台灣包行李都係1500左右

可以換左個女朋友先 旅行最能考驗女朋友

引用:
原帖由 bibibabawong 於 2023-11-29 16:14 發表

話說最近比條女炸型,話拍拖2年都冇帶佢去旅行,之後小弟就打算請佢去近近地又平平地去台灣行下夜市,但又話唔想搭凌晨機,見到大灣區航空嘅時間幾好,有冇師兄介紹下?
問佢鍾意去邊度?

同雞有咩分別,拍拖下下都講錢下下都要用錢,貼錢仲要受氣,傻的嗎

趁新年聖誕前換女
通常如果我分手會揀聖誕前

引用:
原帖由 quing 於 2023-11-29 22:25 發表

問佢鍾意去邊度?
仲使講,梗係印度啦。
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 凌亂最後的冬瓜 於 2023-11-30 01:43 發表

仲使講,梗係印度啦。
🤣🤣🤣
印度又污糟,唔知佢點諗啦。

多D溝通,唔得就分手,佢就會明白你😅

呢d女,比我一早飛左佢
最頂唔順女人奄奄尖尖

依家出街仲見到好多仲戴住口罩港女見到冇戴口罩既人專登擰歪塊西面,呢d舉動我諗得港女先做得出

經我長期觀察,10個港女有7,8個西格,絕對冇誇張

改去日本問題即解決。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]