• 瀏覽: 6,046
  • 回覆: 24
12月聖誕節最緊要有女陪,費事一個人on居居 ! 
連做開普通女性朋友都照追,咩都溝左先再講

引用:
原帖由 kk5032019 於 2023-11-29 15:50 發表

同意啊,好想有女朋友陪

講到自己去街市買菜甘容易。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-11-29 16:58 發表

講到自己去街市買菜甘容易。
身邊年過30近40既女人,基本上唔係等緊高富帥,就係打算呢世都單身

又扮有女朋友

引用:
原帖由 kk5032019 於 2023-11-29 15:50 發表

見女週圍插

引用:
原帖由 單身男人40未滿 於 2023-11-29 17:01 發表

身邊年過30近40既女人,基本上唔係等緊高富帥,就係打算呢世都單身
都系你自己霖。。好似發男人狂。。。就算系。你有咩個人特長,本事先得噶。。

引用:
原帖由 單身男人40未滿 於 2023-11-29 17:01 發表

人哋單身係未搵到伴侶啫,但唔拒絕見普通朋友嘛。你主動啲!

引用:

其實最緊要唔好二月同12月先至溝女

引用:

想食聖誕大餐,比錢啦傻明仔...🤣🤣🤣😁😁

引用:

諗住去邊?

想食性誕大餐......

俾$咪得囉,4條女繞住你對手行都仲得呀

努力呀

引用:
原帖由 grace1016 於 2023-11-30 18:13 發表

俾$咪得囉,4條女繞住你對手行都仲得呀
無錯
PTGF 就係例子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]