• 瀏覽: 11,582
  • 回覆: 60
本主題由 自製❥幸福感 於 2024-1-16 23:06 使用 提升卡
絕對冇錯!換了你你願意揀個有錢老豆定窮鬼老豆?所以話好多鬧女人貪錢的男人都是垃圾!但女人都有錯,錯在太天真太自我感覺良好,個有錢老公出去滾佢又鬧男人有咗錢就滾,吊拿星!有咁多錢唔洗唔通留低來玩煮飯仔咩,妳有錢都會買多幾個名牌手袋啦!

死唔斷氣!

無錯 係命運既安排姐

錯係窮個度

唔會有錯。系感覺都差不多情況下,肯定穩物質條件好的。。比個理由我點解唔選?
有物質條件都系你能力的表現啊。。除非你對一方極度愛。

引用:
原帖由 星星笑 於 2023-11-29 07:59 發表

絕對冇錯!換了你你願意揀個有錢老豆定窮鬼老豆?所以話好多鬧女人貪錢的男人都是垃圾!但女人都有錯,錯在太天真太自我感覺良好,個有錢老公出去滾佢又鬧男人有咗錢就滾,吊拿星!有咁多錢唔洗唔通留低來玩煮飯仔咩,妳有錢都會買多幾個名牌手袋啦!
日本女人最醒,知道太多錢既男人一定出面玩女人,所以寧願揀冇咁多錢的公務員

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-11-29 11:46 發表

唔會有錯。系感覺都差不多情況下,肯定穩物質條件好的。。比個理由我點解唔選?
有物質條件都系你能力的表現啊。。除非你對一方極度愛。
當然無錯
唔通跟個窮鬼訓街咩

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2023-11-29 13:28 發表

當然無錯
唔通跟個窮鬼訓街咩
講得岩
何層聽過丐幫有兒子,自己以經無家人訓街,唔通又要老婆兒子流浪街頭咩。

引用:

立法要求有錢佬幫窮鬼娶妻,有錢佬每幫一個窮鬼可以納妾

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2023-11-29 13:28 發表

當然無錯
唔通跟個窮鬼訓街咩
對!

真係無錯 : 
女性本能上係為下一代生育環境好D 要有個有錢男人
不過.. 
男人本能上又要為下一代找個基因好D要搵 美/白,有身材的女人生育 
你要RESPECT 前者的話, 就要RESPECT埋後者

如果嫁入豪門嘅話梗係唔出聲啦佢又佢出去玩最緊要自己有錢!到有返咁上下錢喇自己又出去玩

冇錯.人揀你你揀人之嘛

引用:

唔......喺正常嘅情況之下,阿媽係女人!

絕對無錯,掉返轉男人揾個有錢老婆都係一樣,有得揀緊係要個有錢嘅另一半。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]