• 瀏覽: 13,986
  • 回覆: 45
一家人黎澳門玩,老豆話大家自由活動吾洗理拒。 甘我咪同老母出去行下街最後去賭場玩下,玩完咪番酒店,到酒店老母就msg老豆話我地番左酒店。 啱啱老豆msg老母,發脾氣話我地今日冇搵拒,搞到拒而家飯又冇食錢又輸晒,好嬲甘話拒而家番香港拉。。。 原來老豆由朝早到夜晚都係賭場玩,甘係拒自己冇自制能力,點解賴我地冇搵拒又發脾氣。。。  老豆一發脾氣就好麻煩又吾知發幾耐。。。

重點輸左幾多先?
不過賭輸輸多左就發脾氣就真係惡搞

引用:
原帖由 友善嚴厲的竹筍 於 2023-11-28 21:52 發表

一家人黎澳門玩,老豆話大家自由活動吾洗理拒。 甘我咪同老母出去行下街最後去賭場玩下,玩完咪番酒店,到酒店老母就msg老豆話我地番左酒店。 啱啱老豆msg老母,發脾氣話我地今日冇搵拒,搞到拒而家飯又冇食錢又輸晒,好嬲甘話拒而家番香港拉。。。 原來老豆由朝早到夜晚都係賭場玩,甘係拒自己冇自制能力,點解賴我地冇搵拒又發脾氣。。。  老豆一發脾氣就好麻煩又吾知發幾耐。。。
輸咗幾多啊?

引用:
原帖由 tommwins 於 2023-11-29 08:44 發表

重點輸左幾多先?
不過賭輸輸多左就發脾氣就真係惡搞
係好煩㗎,輸咗錢仲發脾氣😡

去娛樂場係比錢買娛樂買刺激玩晒D錢係正常, 贏錢係BONUS

全家都唔賭? 平時我同屋企人係會一齊去賭夠就拎分去食飯
唔賭都睇下, 一早約定幾多點係邊間餐廳等
點解去旅行 唔好好咁約定, 就算各自玩都可以玩得開心架

十個磨爛席, 十個都輸收尾, 樓主, 你老豆咁大個人, 唔係唔知呀化?

應該係唔關輸錢事, 係關肚餓事, 男人一餓脾氣就到

叫老豆打去戒賭熱線 183 4633(雖然我都覺得無用)

應該係先發制人,等你阿媽唔問輸機多

無俾人夾返香港已經偷笑啦
仲發家人脾氣... 傻的媽...
佢咁嘅情況,以後唔好再去有賭場嘅地方旅行

引用:
原帖由 友善嚴厲的竹筍 於 2023-11-28 21:52 發表

你老竇都幾野蠻。下次真係唔好俾佢單獨活動。

引用:

吊你老豆

引用:

俾幾舊水佢揼個邪骨下下火

引用:

你俾個老母西佢屌,岀咗火,咩脾氣都無晒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]