• 瀏覽: 11,967
  • 回覆: 92
佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘

死唔斷氣

引用:
原帖由 星星笑 於 2023-11-28 03:36 發表

佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘
餓佢10年8載冇麻甩佬
如果又冇其他出現
你一定有機會

呢啲叫做「飢不擇食」

等吓啦!

引用:

佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘
插到佢有 feel為止

你條儍佬真是冇藥可救

又嚟料

兩條麻甩佬,唔互相插下,食下腸仔蛋,點知有冇feel

引用:

佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘
算啦,港女😔🥹
不是惡意,純粹有感而發。
悲哀但無人明白既香港男女社會現象是,當香港社會地位同就業率男女差唔多,女人。唔洗靠男人養,佢地連婚都唔會結,港女唔好男人d錢,又無生理需求,睇下韓劇就滿足,男人無野同女可以交換,男人除愛性都要滿足,但港女乜都自己攪掂,錢又唔要,性需要又唔要,加上樓市貴,港女低慾望生活模或,香港草食女現象等同日本草食男現象,港男只能望門驚歎,試問香港點會唔會成為全球生育率最低,港女係全球最難溝既女仔,港男仲邊有生路行?

引用:

佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘
女對你無
feel

引用:

佢都知
但佢似乎對我冇feel
佢又好恨揾到boyfd
佢三十幾了
oh my god!
😘
你出多一百蚊佢就係你嘅人

我都係

基佬

追啦 理佢咩

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-11-29 20:16 發表

算啦,港女😔🥹
不是惡意,純粹有感而發。
悲哀但無人明白既香港男女社會現象是,當香港社會地位同就業率男女差唔多,女人。唔洗靠男人養,佢地連婚都唔會結,港女唔好男人d錢,又無生理需求,睇下韓劇就滿足,男人無野同女可以交換,男人除愛性都要滿足,但港女乜都自己攪掂,錢又唔要,性需要又唔要,加上樓市貴,港女低慾望生活模或,香港草食女現象等同日本草食男現象,港男只能望門驚歎,試問香港點會唔會成為全球 ...
未必喎,相反喎。
港女多男少,其實港女對男人拍拖或結婚的需求幾大架。係好好多港女搵鬼佬,或者係好多港女係內地人丫嘛。
事實係好少少的港女,好早十幾廿歲已搵左碼頭。中女無碼頭果D其實都好想,但等時間已而。
真係不婚主意的港女係唔多。
反而,港男真係諗清楚,結婚呢下野真係墳墓……

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-11-30 09:18 發表

未必喎,相反喎。
港女多男少,其實港女對男人拍拖或結婚的需求幾大架。係好好多港女搵鬼佬,或者係好多港女係內地人丫嘛。
事實係好少少的港女,好早十幾廿歲已搵左碼頭。中女無碼頭果D其實都好想,但等時間已而。
真係不婚主意的港女係唔多。
反而,港男真係諗清楚,結婚呢下野真係墳墓……
港女睇少港男,唔係惡意,點點解港女可以要求咁高,到中女嫁唔到男人又怨天怨地?
不是惡意,純粹有感而發,點解話香港女仔在香港搵不到男仔都可以是香港男仔全部錯哂?質素不好?, 咩叫好女人, 而加嘅港女 , 冇錯比以前學識同搵錢能力係高左, 但相對個素質就低左囉, 一係就扮無知, 咩都話呀 ! 係咩我唔識吖 , 我唔知呀 ! 事無大小都要人幫佢做 , 扮癡扮傻簡直高手, 一係就以為自己好靚 ,
嚴重公主病 , 咩野都要人讓同安排 , 做又唔滿意 , 唔做又唔高興 , 咩都話你唔知我想要咩架咩 , 野蠻到不知所謂 , 男士如果有飯局而當中有幾位異性 , 又會唔鍾意, 及晒老皮 , 但掉番轉佢同男性有飯局或去飲野 , 又會講你噤小男人 , 朋友聚會之嗎 !佢做就咩都得, 冇得掉番轉, 到今時今日想問 , 有幾多個港女可以做到賢妻良母 ? 有啲講到明唔要佢煮飯唔駛諗 , 要生仔更加冇可能 , 打掃唔駛諗 , 請鐘點囉 , 永遠只會話出街食 , 食親都唔平 , 勁要求物質享受 , 但多數都係男士比錢, 須然男士比錢係代表風度 , 但有時要求過份囉 , 而加仲有幾多識得下廚呢 ? 唔係要佢地做煮飯婆 , 但男人最終都想搵個賢妻良母做老婆 , , 唔好只係講到港男質素噤低劣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]