• 瀏覽: 51,653
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
本主題由 kwma 於 2023-11-28 16:35 使用 提升卡
話說近排因為工作忙咗,同女朋友變相都少咗見面,但我都盡量抽時間同女朋友一個星期見一次面 
但前幾日嘅時候,女朋友同我發脾氣,話我唔重視佢剩係星期六,日先搵佢,但老實講日日返工已經好攰,再加上成日OT放得工嚟都8點,平日都好難同佢去街街,依家多數都係星期六,日同佢行吓街出去玩,我自問都已經盡量滿足佢,不過佢好似都係好嬲我,想問下我仲可以點做 大家平時又會抽幾多時間陪女朋友?

連陪女朋友嘅時間都好似施捨咁,好難怪佢唔嬲

有冇坐低同女朋友傾吓先?

揾過個有正常職業既女友

哈哈哈
介紹比依到啲師兄
我相信好多師兄唔介意幫手陪佢

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2023-11-27 13:27 發表

連陪女朋友嘅時間都好似施捨咁,好難怪佢唔嬲
我冇施捨呀 已經成日抽星期六,日陪佢

引用:
原帖由 黑色死亡 於 2023-11-27 13:28 發表

有冇坐低同女朋友傾吓先?
梗係傾過啦,跟住又嘈交

引用:
原帖由 箍麻 於 2023-11-27 13:42 發表

揾過個有正常職業既女友
唔想分手

引用:
原帖由 姐姐不要 於 2023-11-27 13:23 發表

話說近排因為工作忙咗,同女朋友變相都少咗見面,但我都盡量抽時間同女朋友一個星期見一次面 
但前幾日嘅時候,女朋友同我發脾氣,話我唔重視佢剩係星期六,日先搵佢,但老實講日日返工已經好攰,再加上成日OT放得工嚟都8點,平日都好難同佢去街街,依家多數都係星期六,日同佢行吓街出去玩,我自問都已經盡量滿足佢,不過佢好似都係好嬲我,想問下我仲可以點做 大家平時又會抽幾多時間陪女朋 ...
星期一至五,我硬頂上

擺明佢唔夠飽啦,無黎老醒,抵鬧

一至五試下安排一兩日約食早餐或晚餐

引用:
原帖由 姐姐不要 於 2023-11-27 13:23 發表

但前幾日嘅時候,女朋友同我發脾氣,話我唔重視佢剩係星期六,日先搵佢,但老實講日日返工已經好攰,再加上成日OT放得工嚟都8點,平日都好難同佢去街街,依家多數都係星期六,日同佢行吓街出去玩,我自問都已經盡量滿足佢,不過佢好似都係好嬲我,想問下我仲可以點做 大家平時又會抽幾多時間陪女朋 ...
你女朋友(男性)係唔係嬲你冇幫佢吹蕭?  
又係基佬貼,屌你

感情問題一律建議分手

引用:

想含想吞又唔得我都會抆啦

引用:

考慮下換個男朋友,應該容易啲相處。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]