• 瀏覽: 22,069
  • 回覆: 54
  • 追帖: 2
+4
卓飛結婚16年偷食相流出斷正。小三網紅朋友力撐出軌照片是曬恩愛。叫人唔好妒忌。好無恥。
轉自媽媽group.

引用:
原帖由 自傲怪異的燒賣 於 2023-11-24 23:21 發表

卓飛結婚16年偷食相流出斷正。小三網紅朋友力撐出軌照片是曬恩愛。叫人唔好妒忌。好無恥。
轉自媽媽group.
卓飛係邊個?

引用:
原帖由 quing 於 2023-11-25 01:09 發表

卓飛係邊個?
喺網台講D古靈精怪野,UFO,而且係黃屍

引用:
原帖由 溫柔緩慢的帽子 於 2023-11-25 01:34 發表

我以為樓主,俾呢個卓越加入佢哋之間第三者。

引用:
原帖由 溫柔緩慢的帽子 於 2023-11-25 01:34 發表

原來是黃屍狐狸精。小三D friend說得口話出軌相是曬恩愛都好賤格。

引用:
原帖由 quing 於 2023-11-25 01:09 發表

卓飛係邊個?
無聽卓非過晤知乜水。
睇相,似小三自拍流出打擊大婆喎。

引用:
原帖由 溫柔迷茫的草裙 於 2023-11-25 03:17 發表

無聽卓非過晤知乜水。
睇相,似小三自拍流出打擊大婆喎。
上面咪話啲網紅

引用:
原帖由 quing 於 2023-11-25 01:36 發表

我以為樓主,俾呢個卓越加入佢哋之間第三者。
我起初以為卓飛介入chris 和 nicole ...
原來係:
相中男人=黃屍卓飛
相中女人=黃屍小三 nicole

黃屍chris 是卓飛朋友,撐偷食咀咀相是曬恩愛。
(有錯請指正)
黃屍係無道德的了。

引用:
原帖由 quing 於 2023-11-25 03:18 發表

上面咪話啲網紅
我好少追星……而且佢個樣貌……

引用:
原帖由 溫柔迷茫的草裙 於 2023-11-25 03:21 發表

我起初以為卓飛介入chris 和 nicole ...
原來係:
相中男人=黃屍卓飛
相中女人=黃屍小三 nicole

黃屍chris 是卓飛朋友,撐偷食咀咀相是曬恩愛。
(有錯請指正)
黃屍係無道德的了。
我其實都唔係好明,懵查查㗎咋。

引用:
原帖由 溫柔迷茫的草裙 於 2023-11-25 03:22 發表

我好少追星……而且佢個樣貌……
唔知啊,我都唔係好認真睇得咁清楚。

掉飛係乜水?
其實無論男女可以偷到食係證明自己有實力,不服可以試下自己有冇能力偷到食或俾人偷食你

晤知乜水 

識佢老鼠

「ED YS Die 人渣」1D 都唔會珍惜為佢付出一切嘅老婆

「ED YS Die 人渣」應該攞去切 JJ

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]