• 瀏覽: 22,552
  • 回覆: 54
+4
當事人FB留言區有人話卓飛出左段直播同自己解話, 有冇人知條link?

引用:
原帖由 eb1815 於 2023-11-29 13:45 發表

當事人FB留言區有人話卓飛出左段直播同自己解話, 有冇人知條link?
YouTube search 卓飛會見到

卓飛剛帶埋小三上去做節目

我有冇理解錯, 個 chris 是否指同卓飛有16年婚姻既元配先係第三者?! 

引用:
原帖由 eb1815 於 2023-12-1 00:14 發表

我有冇理解錯, 個 chris 是否指同卓飛有16年婚姻既元配先係第三者?! 
https://www.youtube.com/watch?v=G6-IxweJonU&ab_channel=MrMan
哩D就係黃屍歪理,自己偷食被老婆踢爆就話同老婆一直好多問題,又話政見不同,跟住話自己死老母情緒差要去自殺,喺自殺時小三救咗佢就同佢一齊咗。而嗰個Chris 話老公唔再愛你時,老婆先係小三,

引用:
原帖由 智若愚 於 2023-11-25 09:33 發表

樓主係咪Adam?

全港得你一個咁關心豬西卓飛
其實我都對adam印象不好,不過都抱客觀心態睇完佢2段邀請嘉賓上黎既片,發覺真係有d問題,由其幫個女仔出書個段。而2個嘉賓係同卓飛相識, 已有家室又肯開晒樣講返件事,所以感覺佢地既內容可信程度都幾高。

引用:
原帖由 eb1815 於 2023-12-2 17:33 發表

其實我都對adam印象不好,不過都抱客觀心態睇完佢2段邀請嘉賓上黎既片,發覺真係有d問題,由其幫個女仔出書個段。而2個嘉賓係同卓飛相識, 已有家室又肯開晒樣講返件事,所以感覺佢地既內容可信程度都幾高。
Adam 踢爆Chris 2019 接左政府道路D工程,而佢係黃屍支持黑暴,政府應該取消佢合約。而佢男友係開旅行社,有辦內地團,仲有外國ufo 專家踢爆卓飛為錢而做衰野,而佢哋另一主持ken已經走路離開香港

引用:
原帖由 溫柔緩慢的帽子 於 2023-12-4 23:35 發表

Adam 踢爆Chris 2019 接左政府道路D工程,而佢係黃屍支持黑暴,政府應該取消佢合約。而佢男友係開旅行社,有辦內地團,仲有外國ufo 專家踢爆卓飛為錢而做衰野,而佢哋另一主持ken已經走路離開香港
近期星匯網真係集集精彩, 建議一直對Adam 抱有成見的網友都聽下佢地直播個幾集, 真係好多花生.  
老實講我一直對卓飛印象良好, 但自佢婚內出軌, 仲唔理有16年婚姻關係的前妻感受帶埋小三上網台放閃, 同場的chris 更出言暗指佢前妻現在才是小三, 我對呢幫人係徹底地反感同失望.

引用:
原帖由 eb1815 於 2023-12-5 00:18 發表

近期星匯網真係集集精彩, 建議一直對Adam 抱有成見的網友都聽下佢地直播個幾集, 真係好多花生.  
老實講我一直對卓飛印象良好, 但自佢婚內出軌, 仲唔理有16年婚姻關係的前妻感受帶埋小三上網台放閃, 同場的chris 更出言暗指佢前妻現在才是小三, 我對呢幫人係徹底地反感同失望.
一句講哂,佢哋4個利慾薰心。

原本對卓飛印象好好都好鐘意聽佢講古靈精怪野  認為佢係一位好錫老婆嘅好男人 點知……天下烏鴉一樣黑 依家對佢印象大打折扣 已經冇聽佢節目

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]