• 瀏覽: 4,429
  • 回覆: 9
  • 追帖: 2
情況係: 
大家出席聚會時,個女仔去邊都好,個男仔都會望住同留意住,有注視著,會不經意係個女仔身邊後邊望住個女仔 ,望下佢做咩,呢種既留意,身為個女仔既好朋友都感覺到個男仔有好在意個女仔 。 平時大家係同公司不同部門,唔會經常見面,但只係見到面,經過,男仔都會望實,大家都有眼神接觸。大家唔熟,只係工作上交流,而開會時個男仔會主動坐係對方前面,偷偷望住,呢一種情況個男仔處於一個咩階段? 個男仔好怕羞性格,而個女仔有男朋友 。請問個女仔應該要點做?

引用:
原帖由 秋天的季節jin 於 2023-11-24 20:25 發表

情況係: 
大家出席聚會時,個女仔去邊都好,個男仔都會望住同留意住,有注視著,會不經意係個女仔身邊後邊望住個女仔 ,望下佢做咩,呢種既留意,身為個女仔既好朋友都感覺到個男仔有好在意個女仔 。 平時大家係同公司不同部門,唔會經常見面,但只係見到面,經過,男仔都會望實,大家都有眼神接觸。大家唔熟,只係工作上交流,而開會時個男仔會主動坐係對方前面,偷偷望住,呢一種情況個男仔處於一個咩階段? 個男仔好怕羞 ...
無咩好做、女仔同男朋友關係可能去到結婚階段。

反問,可以點?

引用:
原帖由 hk-water-talk 於 2023-11-25 17:48 發表

無咩好做、女仔同男朋友關係可能去到結婚階段。

反問,可以點?
無錯,一言驚醒,確實係無咩可以做,個女仔又確實係同男朋友到訂婚階段….. 。 所以有時候,真係有緣冇份,一瞬間既心動,都唔代表要發展,就這樣淡忘就會完結。

引用:
原帖由 秋天的季節jin 於 2023-11-25 20:46 發表

無錯,一言驚醒,確實係無咩可以做,個女仔又確實係同男朋友到訂婚階段….. 。 所以有時候,真係有緣冇份,一瞬間既心動,都唔代表要發展,就這樣淡忘就會完結。
所以就算大家點心動, 都冇發展可能

引用:
原帖由 失縮一角 於 2023-11-26 20:31 發表

所以就算大家點心動, 都冇發展可能
有冇可能係 同男朋友分手,同依個男仔發展

望下咁認真

引用:
原帖由 深夜腳毛的手邊 於 2023-12-10 00:42 發表

有冇可能係 同男朋友分手,同依個男仔發展
或者講講, 個女仔同現在男友感情如何?
仲有個男仔真係太怕羞?
佢真的沒有女友??

眼神接觸😂😂

其實未必代表喜歡你

問題係看你是戀愛腦還是甚麼。個男仔係咪一窮二白你都接受到。

引用:
原帖由 幸福是遇上你 於 2024-1-15 01:35 發表

眼神接觸😂😂

其實未必代表喜歡你
如果唔係鍾意,咁成日雙眼發光咁望實人係咩意思??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]