• 瀏覽: 6,511
  • 回覆: 33
本主題由 mhmimi 於 2023-12-22 16:01 提升
好幾年前試過去打荷爾蒙斑,但效果真係非常麻麻,之後就冇再理佢。但過咗幾年覺得啲斑好似變得明顯咗,心郁郁想再打走佢。上網搵到海港城Beyond Horizon Skin Care Centre,有冇sis去過呢度打斑?

依家未聽過,淨係有去過Beauskin同c記

D斑真係理少陣都唔得
我結婚嘅時候都打過,不過好快就反黑
我都有D想打返啊

引用:
原帖由 sophiaccso 於 2023-11-23 15:39 發表

好幾年前試過去打荷爾蒙斑,但效果真係非常麻麻,之後就冇再理佢。但過咗幾年覺得啲斑好似變得明顯咗,心郁郁想再打走佢。上網搵到海港城Beyond Horizon Skin Care Centre,有冇sis去過呢度打斑?
打荷爾蒙斑,但效果真係非常麻麻, 你在那家打?
Beyond H 幫親過美容。麻麻。
前年手腳紅疹之後留下色素沉著。今年額頭出一塊淡淡晒斑。12月去港大深圳皮膚料。
另N年皮秒 眼周, 唇上 留下點點色素沉著。2022年Dr.View Medical  零無效。原來是「黑店」。
「黑店」有冇人係Dr.View Medical脫疣經驗(保險) - 美容 - 香港討論區 Discuss.com.hk - 香討.香港 No.1

我去過依間做佢個magic pen啊,用1064nm納秒激光,唔知關唔關治療師手勢事,我打到第3次已經明顯淡咗好多,一路都冇反黑

引用:
原帖由 luyimm 於 2023-11-23 17:01 發表

依家未聽過,淨係有去過Beauskin同c記
未聽過個啲唔敢亂去
利申自己係B記打左好多年

引用:
原帖由 emmasonwu 於 2023-11-27 09:58 發表

我去過依間做佢個magic pen啊,用1064nm納秒激光,唔知關唔關治療師手勢事,我打到第3次已經明顯淡咗好多,一路都冇反黑
我哋斑有深有淺,做過好多laser都清唔曬… 可能我唔好彩跟嘅治療師係求其打,我試過用唔同skincare想淡印都唔work

引用:
原帖由 bettyyaya 於 2023-11-24 10:21 發表

D斑真係理少陣都唔得
我結婚嘅時候都打過,不過好快就反黑
我都有D想打返啊
最近化妝覺得啲斑顯眼過之前,用concealer遮完都仲有少少印喺度,真係好想快啲整走佢

引用:
原帖由 emmasonwu 於 2023-11-27 09:58 發表

打完有冇好乾啊?我記得以前打過之後乾到缺水,好唔舒服,如果尼緊冬天乾燥一定更加辛苦

引用:
原帖由 kkaytang244 於 2023-11-28 10:16 發表

我哋斑有深有淺,做過好多laser都清唔曬… 可能我唔好彩跟嘅治療師係求其打,我試過用唔同skincare想淡印都唔work
咁搵治療師打好似好危險
係唔係大公司會好d?

引用:
原帖由 sophiaccso 於 2023-11-28 17:53 發表

打完有冇好乾啊?我記得以前打過之後乾到缺水,好唔舒服,如果尼緊冬天乾燥一定更加辛苦
呢個treatment有樣幾好,每次打完斑有再用機幫我做埋無針水光,唔係就咁敷mask,或者打完斑就走。所以我每次打完斑皮膚一d都唔乾,治療師都好nice

引用:
原帖由 秋天原始的婆仔 於 2023-11-27 17:02 發表

未聽過個啲唔敢亂去
利申自己係B記打左好多年
細鋪特別係IG個d真係唔敢去

引用:
原帖由 emmasonwu 於 2023-11-29 09:57 發表

呢個treatment有樣幾好,每次打完斑有再用機幫我做埋無針水光,唔係就咁敷mask,或者打完斑就走。所以我每次打完斑皮膚一d都唔乾,治療師都好nice
我每次打斑之後都覺得乾啊,想問hard唔hard sell? 近近地想放工之後去打

引用:
原帖由 mandyfe 於 2023-12-11 10:38 發表

我每次打斑之後都覺得乾啊,想問hard唔hard sell? 近近地想放工之後去打
搵唔hard sell既一d都唔易

我都撞過唔少次板

引用:
原帖由 emmasonwu 於 2023-11-29 09:57 發表

一次過做曬都好好喎,我試過做完塊面乾到紅咗一個星期都未散,有得即刻補水差好遠

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]