• 瀏覽: 3,635
  • 回覆: 9
我本身都有尿道炎嘅問題,又係同林襄忍,就算飲好多水都只係減輕到一時嘅痛楚 有次我試過痛到係屋企郁唔到攬住自己坐咗大約兩個鐘先冇事,之後俾屋企人同老公鬧爆,睇完醫生有時都會復發,有個frd知道就介紹咗我食一隻益生菌,我已經連續食咗幾個月,已經好咗好多冇再復發,所以真係唔好忍尿,手尾真係好長
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3648825/女士注意-台灣啦啦隊女神林襄常忍尿-尿道發炎尿液細菌量達95-拆解長期忍尿4大惡果"

發現真係好多女性有尿道炎嘅問題 你係食開邊隻益生菌? 因為我本身都有食啲對妹妹好嘅supplement以防有咩事 touchwood未有過但都擔心之後會有 所以想食下啲嘢預防下

我都有食開好似幾好, 你可以試下, 我以前有輕微嘅尿道炎未到好嚴重, 食咗大約兩個月, 自己感受到冇再有尿道炎嘅感覺, 我到宜家都食梗, 當係做定保護

附件

WhatsApp Image 2023-11-21 at 18.38.38.jpeg(205.84 KB)

WhatsApp Image 2023-11-21 at 18.38.38.jpeg

引用:
原帖由 macymacy0lam88 於 2023-11-23 01:07 發表

我都有食開好似幾好, 你可以試下, 我以前有輕微嘅尿道炎未到好嚴重, 食咗大約兩個月, 自己感受到冇再有尿道炎嘅感覺, 我到宜家都食梗, 當係做定保護
我都係食呢隻架 朋友介紹我我一食就食咗半年 我之前尿道炎到係有味添架 我朋友帶我去門市 個度嘅職員介紹我食個調理組合 可以防止復發 真係有用 就算宜家冇事我都食緊

引用:
原帖由 macymacy0lam88 於 2023-11-23 01:07 發表

祝你早日康復

引用:

係邊到買?

引用:
原帖由 macymacy0lam88 於 2023-11-23 00:04 發表

我本身都有尿道炎嘅問題,又係同林襄忍,就算飲好多水都只係減輕到一時嘅痛楚 有次我試過痛到係屋企郁唔到攬住自己坐咗大約兩個鐘先冇事,之後俾屋企人同老公鬧爆,睇完醫生有時都會復發,有個frd知道就介紹咗我食一隻益生菌,我已經連續食咗幾個月,已經好咗好多冇再復發,所以真係唔好忍尿,手尾真係好長
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3648825/女士注意-台灣啦啦隊女神林襄常忍尿-尿道發炎尿液細菌量達95-拆解長期忍尿4大惡果"
睇醫生醫番好咪得囉

引用:
原帖由 sugar12 於 2023-11-26 20:54 發表

係邊到買?
去藥房問吓

睇西醫啦 唔好亂咁問人

引用:
原帖由 macymacy0lam88 於 2023-11-23 00:04 發表

睇下醫生啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]