• 瀏覽: 8,826
  • 回覆: 59
本主題由 愛情奇遇記 於 2024-1-24 07:22 使用 提升卡
我都三十幾歲,而家先離婚,係咪人生好失敗?
我而家已經變左中女 仲點搵人要?
我除左喊都唔知可以做d咩
真係唔知幾時先可以平伏返情緒…
正在辦理緊離婚手續…
其實有時我真係唔明點解十幾年關係可以因為一個孤狸精玩完
果個女人仲要嚟我FB pm我話同我老公行埋咗幾年…叫我讓路
根本就係大陸果個CBA教練楊鳴個小三嘅翻版

https://kknews.cc/sports/lvamglz.html疑CBA教練楊鳴小三怒撕原配!語氣激烈稱其騙婚,曝兩人分開多年
當初我仲笑人哋呢d花邊新聞無聊又八掛
原來真係會發生喺現實生活…仲要係我身上
我應唔應該報復????? 定真係就咁算, 自己讓路........

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 17:35 發表

正在辦理緊離婚手續…
乜水楊鳴?7頭楊明我就識 

我本來都唔識, 上個星期見有人講佢真係好似講緊我而家咁,我老公都係幾靚仔, 靚仔係咪都無本心????
渣男楊鳴

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 18:09 發表

我本來都唔識, 上個星期見有人講佢真係好似講緊我而家咁,我老公都係幾靚仔, 靚仔係咪都無本心????
渣男楊鳴
靚唔靚仔都無本心🤣 有J嘅生物都係危險

引用:
原帖由 濕滑甜J兒 於 2023-11-22 18:10 發表

靚唔靚仔都無本心🤣 有J嘅生物都係危險
咁靚仔嘅教練比我都唔放過啦 呢個楊鳴又好似幾靚仔喎 

有無搞錯, 乜你覺得搞人老公好好玩咩????
而家個狐狸精仲日日走黎叫我放生我老公,你教我可以點? 你支持佢咁做??????我就黎癲啦!!!

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 18:35 發表

有無搞錯, 乜你覺得搞人老公好好玩咩????
而家個狐狸精仲日日走黎叫我放生我老公,你教我可以點? 你支持佢咁做??????我就黎癲啦!!!
食靚仔唧 無話要拆散人地頭家嘅

真係心灰意冷 唔知多唔多人好似我咁 個老公出去玩女人玩到個小三想搶走埋個老公.............
d人又話做老婆隻眼開隻眼閉, 由個老公出去玩, 識返屋企就得, 而家就黎無屋企返果個係我............點算呀 T.T

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 18:44 發表

真係心灰意冷 唔知多唔多人好似我咁 個老公出去玩女人玩到個小三想搶走埋個老公.............
d人又話做老婆隻眼開隻眼閉, 由個老公出去玩, 識返屋企就得, 而家就黎無屋企返果個係我............點算呀 T.T
同你老公講 比佢出去任玩其他女人 就係叫佢飛左呢個小三先

引用:
原帖由 美味的人妻 於 2023-11-22 19:10 發表

同你老公講 比佢出去任玩其他女人 就係叫佢飛左呢個小三先
C兄好識玩喎 果條契弟楊鳴都識咁玩就唔會搞到家變 🤣

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 18:44 發表

自力更新啦 唔好靠男人 我係男人都係咁話🤭🤭🤭

引用:
原帖由 osicar 於 2023-11-22 17:35 發表

正在辦理緊離婚手續…
個男人係你邊個?

引用:

做老婆嘅大婆,只要肯隻眼開隻眼閉嘅話,喎傷害到個老公左擁右抱嘅利益,基本上你老公唔太可能會自願提出離婚嘅喎!因為男人都係拖得一時就一時嘅啉!
大婆、小三 邊個頂唔順走嚟嘈到個男人覺得煩嘅話,邊個先會係個男人會拋開嘅女人嚟喎!

你老公主動提出離婚要求嘅?

小三走嚟主動搵你,咪即係佢搞唔掂你老公先走嚟搞你囉!你老公唔肯依佢願去離婚嘅成數大到佢自己都失去曬信心啦!佢先會搞住你嘅咋!只要你守住呢條防線,唔理佢忽視佢,基本上,你老公應該玩厭咗佢嘅啦!

你咁唔想離婚,你當小三冇到唔理佢,佢會去煩你老公㗎!佢一煩著你老公,佢輸硬嘅啦!

喊完發洩完
快D回復返正常生活
仲有冇人要好難講架
好多人4十幾先黎搵到真愛啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]