• 瀏覽: 2,008
  • 回覆: 14
之前公司抽獎
抽到日本y字頭個部機
同事話好出名…
有冇sis用過?
諗緊自用…定係唔拆放上carousell好…

有用點都好過無用掛…
睇你勤唔勤力啦

引用:
原帖由 talkwithme 於 2023-11-22 04:44 發表

之前公司抽獎
抽到日本y字頭個部機
同事話好出名…
有冇sis用過?
諗緊自用…定係唔拆放上carousell好…
不用就放吧。
緊致射頻機,電流,EMS微電波: 通過刺激肌肉產生運動 , 達到提拉緊緻 , 回復肌膚彈性。
美容緊致射頻機都持久度不足。1—2星期, 家用該更少?
家用緊致射頻機,護理,持久N小時該會有吧。
你試下按摩面部20分鈡,面部都會提拉 , 彈性。年輕持久度可能一日。年長N小時。
年過半百后,美容床起來提升左。回家就無左。

三分鐘熱度
多數玩一陣都唔玩

引用:
原帖由 kellywg70 於 2023-11-23 00:45 發表

三分鐘熱度
多數玩一陣都唔玩
咪就係,我就係其中一個,出去俾人做下膠原槍好過啦

家用機 能量一定無美容院多架啦
而且手勢唔好
隨時愈拉愈der

引用:
原帖由 Rilakkuma## 於 2023-11-24 00:36 發表

家用機 能量一定無美容院多架啦
而且手勢唔好
隨時愈拉愈der
都係…自己又懶 諗諗下都係賣鬼左佢
搵間美容院做下 firming treatment 就算

其實定期都要keep下
做下d firming treatment
我自己就係黎姿間vixxx 到做
佢地個facegym 幾好

引用:
原帖由 talkwithme 於 2023-11-24 07:27 發表

都係…自己又懶 諗諗下都係賣鬼左佢
搵間美容院做下 firming treatment 就算
firimg treatment做一次keep到一年?

引用:
原帖由 小叮噹愛我 於 2023-11-24 07:36 發表

其實定期都要keep下
做下d firming treatment
我自己就係黎姿間vixxx 到做
佢地個facegym 幾好
痛唔痛? 要唔要成日做?

引用:
原帖由 katyc686 於 2023-11-24 08:36 發表

firimg treatment做一次keep到一年?
之前爬過文 做d高能量機
好似thermage/ulthera 可以keep大半年架
但係我又怕痛   所以先諗緊要唔要做下家用機
或者做少少輕醫美 keep下都ok

引用:
原帖由 talkwithme 於 2023-11-24 23:34 發表

之前爬過文 做d高能量機
好似thermage/ulthera 可以keep大半年架
但係我又怕痛   所以先諗緊要唔要做下家用機
或者做少少輕醫美 keep下都ok
唔痛架 同埋個環境幾好 過程好舒服
個treatment 係包3部機 做完肌肉承托力之後
再做rf hifu, 做完塊面係V咗, 同埋Firm 咗

引用:
原帖由 小叮噹愛我 於 2023-11-26 21:02 發表

唔痛架 同埋個環境幾好 過程好舒服
個treatment 係包3部機 做完肌肉承托力之後
再做rf hifu, 做完塊面係V咗, 同埋Firm 咗
咩價位?想了解下

通常都堅持唔到keep住用

引用:
原帖由 韋小寶老婆 於 2023-11-26 21:29 發表

咩價位?想了解下
around2千一次
但個環境加埋做咁多部機
其實好抵做
如果有興趣 咪試做左先lo
我果陣都係做完 trial 先決定買
好似8xx

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]