• 瀏覽: 12,699
  • 回覆: 56
人窮真係唔好生小朋友。
2000年媽媽,當初因為覺得自己好有愛心,比人搞大左就生左個女。又唔識煮飯,煮出黎既野好似屎咁都照比個女食。都覺得好幸福好自豪
好啦而家要報幼稚園,原來全日班要比學費同膳食費。原來d錢都唔係搖下個掛名老公就有。到底個腦係咪卡左係我呀媽個陰道度

引用:
原帖由 hayley0609 於 2023-11-18 09:54 發表

人窮真係唔好生小朋友。
2000年媽媽,當初因為覺得自己好有愛心,比人搞大左就生左個女。又唔識煮飯,煮出黎既野好似屎咁都照比個女食。都覺得好幸福好自豪
好啦而家要報幼稚園,原來全日班要比學費同膳食費。原來d錢都唔係搖下個掛名老公就有。到底個腦係咪卡左係我呀媽個陰道度
都已成定局, 唯有做啃老族, 望四大長老幫到手😓

引用:
原帖由 hayley0609 於 2023-11-18 09:54 發表

人窮真係唔好生小朋友。
妳唔會幾十歲先知呀?

我中七唔小心有左x個月,喺考mock exam前返大陸ko左。之後到左大學二年班即飛當時個中五畢業男友,佢又寫信又打無聲電話纏繞左我好幾年。

就算古代中學畢業0分廿幾歲都考個公務員做啦,邊有蠢到咁。

引用:

人窮真係唔好生小朋友。
乜嘢掛名老公?冇結婚?

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-18 11:40 發表

妳唔會幾十歲先知呀?

我中七唔小心有左x個月,喺考mock exam前返大陸ko左。之後到左大學二年班即飛當時個中五畢業男友,佢又寫信又打無聲電話纏繞左我好幾年。

又矮、肥又、樣衰、住公屋、坐監、落過仔、大學、飛條仔再比佢纏繞好幾年

咪𠃊9 up害人 la

引用:
原帖由 dartarrow 於 2023-11-18 11:52 發表

又矮、肥又、樣衰、住公屋、坐監、落過仔、大學、飛條仔再比佢纏繞好幾年

咪𠃊9 up害人 la
頭三樣喺見人見智,你可以話鄭欣宜又瘦又高又靚。

但我以前住大埔大元村,幾年前喺鹿頸踩單車無帶身份證喺大埔踩單車坐過臭格。

引用:
原帖由 dartarrow 於 2023-11-18 11:47 發表

乜嘢掛名老公?冇結婚?
生左個女先結婚

引用:
原帖由 hayley0609 於 2023-11-18 14:35 發表

生左個女先結婚
咁即係老公比好少家用定搵好少$?
妳冇返工搵$?

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-18 11:40 發表

妳唔會幾十歲先知呀?

人哋都話有愛心咯

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-18 12:03 發表

頭三樣喺見人見智,你可以話鄭欣宜又瘦又高又靚。

但我以前住大埔大元村,幾年前喺鹿頸踩單車無帶身份證喺大埔踩單車坐過臭格。
坐臭格係咪唔算坐監

引用:
原帖由 bringtomind 於 2023-11-18 16:23 發表

坐臭格係咪唔算坐監
算啦。。。勁憎垃圾警察。

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-18 16:25 發表

算啦。。。勁憎垃圾警察。
冇法啦!你畀啲垃圾更加低級, 做咗臭監躉

引用:
原帖由 bringtomind 於 2023-11-18 16:28 發表

冇法啦!你畀啲垃圾更加低級, 做咗臭監躉
喺,但我又叫屋企人去做警察。。。

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-18 16:45 發表

喺,但我又叫屋企人去做警察。。。
仲要讀完大學先去做, 咁咪可以騎住你最憎嘅垃圾

個個諗住生仔就可做人上人,咁香港仲邊有勞工。

鍵盤翻頁
左右