• 瀏覽: 2,510
  • 回覆: 10
小弟由細到大都未拍過拖,諗住單身一世,就係前排開始學炒股票⋯⋯之後不知不覺間愛上左9988阿里巴巴
呢排小弟allin左阿里巴巴,但今日阿里怒插10%⋯⋯呢刻的我醒覺了,原來所有美好既野都係我一廂情願⋯⋯呢隻阿里唔值得與我長相廝守⋯⋯我明白一樣野,分手要狠,所以我果斷斬纜⋯⋯
現時的我 錢又書左,女又無個⋯⋯好慘呀⋯⋯有冇人安慰下我

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
咁少人?板主在嗎?我要求轉區

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-17 21:43 發表

小弟由細到大都未拍過拖,諗住單身一世,就係前排開始學炒股票⋯⋯之後不知不覺間愛上左9988阿里巴巴
呢排小弟allin左阿里巴巴,但今日阿里怒插10%⋯⋯呢刻的我醒覺了,原來所有美好既野都係我一廂情願⋯⋯呢隻阿里唔值得與我長相廝守⋯⋯我明白一樣野,分手要狠,所以我果斷斬纜⋯⋯
未拍過拖,依家同股票拍拖。

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-17 23:03 發表

咁少人?板主在嗎?我要求轉區
係咪放錯區?

引用:
原帖由 GODS 於 2023-11-22 03:29 發表

係咪放錯區?
應該係  無人既呢區

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-17 21:43 發表

原來同是天涯淪落人,我同黃生一樣,hi好多,以後努力還多你兩賠
https://youtu.be/dTtxd7Fzsvo?si=WRAFiuPfLFjG0DNe

引用:
原帖由 袋中奇怪的傻瓜 於 2023-11-22 07:40 發表

原來同是天涯淪落人,我同黃生一樣,hi好多,以後努力還多你兩賠
https://youtu.be/dTtxd7Fzsvo?si=WRAFiuPfLFjG0DNe
你男定女?幾碎

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-22 09:02 發表

你男定女?幾碎
老男+基

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-22 07:24 發表

應該係  無人既呢區
我咪係人囉

引用:
原帖由 GODS 於 2023-11-22 10:49 發表

我咪係人囉
男定女?🤔

引用:
原帖由 wongtai38 於 2023-11-22 11:58 發表

男定女?🤔
總之係一個人不是畜生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]