• 瀏覽: 2,472
  • 回覆: 18
好似依家好多sis都係上深圳整…
但我自己都係比較想幫襯返香港d鋪頭…
唔知大家有冇推介?
想要手勢好,做完可以keep得耐d既

我都係!講真我見深圳有d小店睇落好似都幾殘舊同唔太乾淨咁… 我自己就冇乜信心去幫襯

但香港整得靚既都唔平...

前排去咗間覺得唔錯,日式美睫黎~
單根試做價唔駛$400,整完之後我d同事個個都話靚,問我邊度整

引用:
原帖由 yu.chan91 於 2023-11-17 16:53 發表

我都係!講真我見深圳有d小店睇落好似都幾殘舊同唔太乾淨咁… 我自己就冇乜信心去幫襯
呢樣真,如果去到環境好d既,價錢又唔算話特別平,唔會特登上去整

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-11-20 15:44 發表

單根試做價唔駛$400,整完之後我d同事個個都話靚,問我邊度整
喺邊區架?Thx

引用:
原帖由 yu.chan91 於 2023-11-17 16:53 發表

yes,不過我前排都有fd去整咗,佢話冇唔舒服,但一個星期已經甩晒😂

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-11-20 15:44 發表

咁試做價之後係幾錢呢?thx

我自己淘寶買

引用:

邊間? 可以pm我嗎?

引用:
原帖由 Peterpeter_003 於 2023-11-20 23:06 發表

我自己淘寶買
淘寶買咩?假眼睫毛?

引用:

4百抵啦,我上次去個間要$580

引用:

仲有冇其他款可以整?

我都想知係邊..

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2023-11-20 16:25 發表

喺邊區架?Thx
銅鑼灣同尖沙咀都有,叫beyoou

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]