• 瀏覽: 9,198
  • 回覆: 46
本身生得矮(155cm),肥(140lbs),唔似冬瓜,似大西瓜,樣衰,有冇可能有人真心愛我,救我離開公屋(就黎遷拆),和我活出未來?

你估吓有冇?減減肥啦!所以肥人都係靚仔靚女嘅潛力股嚟呀!

我估只要你係18歲卜卜脆點都有嘅!

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-16 08:11 發表

本身生得矮(155cm),肥(140lbs),唔似冬瓜,似大西瓜,樣衰,有冇可能有人真心愛我,救我離開公屋(就黎遷拆),和我活出未來?
有, 一定有, 你由今日開始努力搵錢, 肥矮醜都唔成問題

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-16 08:11 發表

妳自己都有答案啦仲要問 .........

引用:
原帖由 hfpco 於 2023-11-16 22:46 發表

妳自己都有答案啦仲要問 .........
我已經好花心機打扮,每日放工都著返短裙同化妝,只係減肥減左好耐都唔得。。。

百貨有百客,香港和你差不多既男人都唔少

鬼叫你放棄十幾年前既大學筍盤咩。

咁得閒出膠post
不如認真諗下點搵多d錢啦!

戒甜同節食係為一減肥方法

跑步啦,  而家天氣涼出去跑下

引用:
原帖由 甜美深愛的沙灘 於 2023-11-17 09:30 發表

跑步啦,  而家天氣涼出去跑下
有試過,但係減得好慢。

引用:
原帖由 天涯地角 於 2023-11-17 08:04 發表

鬼叫你放棄十幾年前既大學筍盤咩。
個筍盤下場好慘。。。相信佢唔睇香討先講。

結婚無兩年已經帶左綠帽,我除左打電話去鬧個男之外,仲將佢出俾個女既所有email send番去佢公司個info account... 成日諗住搵靚女,唉。

估計你現在只剩人品了。。人品呢家野需要慢慢被開發。。過程系漫長的。。不如自己好好努力賺錢啦。。錢可以解決你90以上的煩惱。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-11-17 10:31 發表

估計你現在只剩人品了。。人品呢家野需要慢慢被開發。。過程系漫長的。。不如自己好好努力賺錢啦。。錢可以解決你90以上的煩惱。。
我有錢呀有樣呀?!人品就衰格啲有少少狗眼看人低,唔係三大畢業唔係住私樓就基本上唔想講嘢,食飯就鍾意食意大利餐或者西班牙餐。。。

都吸引到既都係成60歲既老人家。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]