• 瀏覽: 2,063
  • 回覆: 8
sorry雖然係度講有d奇怪但想搵個男朋友陪下自己🥲
小妹06 164-5 year1 sporty型 好e的i人😗
想問下有冇06-01的男仔 因為好中意身高差 所以想搵個185的男朋友 180也可以🥲sorry阻住大家了😭

小妹妹,你去錯討論區了
你需要的是隔離U仔的堆填區(交友區)🤣

引用:
原帖由 ilovechips 於 2023-11-15 19:37 發表

小妹06 164-5 year1 sporty型 好e的i人😗
想問下有冇06-01的男仔 因為好中意身高差 所以想搵個185的男朋友 180也可以🥲sorry阻住大家了😭
06-01係咩?

引用:
原帖由 用嬰兒車撞死你 於 2023-11-17 09:26 發表

小妹妹,你去錯討論區了
你需要的是隔離U仔的堆填區(交友區)🤣
好似情愛區都得?

引用:
原帖由 GODS 於 2023-11-22 03:48 發表

好似情愛區都得?
你想俾果邊版主鏟post既可以試試
但就算版主唔做野其他人都會當你派膠

你堅持要試的咁唔阻你啦😂

引用:
原帖由 GODS 於 2023-11-22 03:48 發表

06-01係咩?
應該指出生年份
佢06=今年17
佢既目標範圍係17-21歲的男生
車車可不想帶小孩,恭請各路玩家起筷🤣

引用:
原帖由 用嬰兒車撞死你 於 2023-11-22 14:28 發表

你想俾果邊版主鏟post既可以試試
但就算版主唔做野其他人都會當你派膠

你堅持要試的咁唔阻你啦😂
嗰邊唔得咩?咁我唔識啊。

引用:
原帖由 用嬰兒車撞死你 於 2023-11-22 14:32 發表

應該指出生年份
佢06=今年17
佢既目標範圍係17-21歲的男生
車車可不想帶小孩,恭請各路玩家起筷🤣
哦2006年2001年出世,啲口味咁嘅要咁細。

引用:
原帖由 ilovechips 於 2023-11-15 19:37 發表

相都無張  點發展落去呀,我話我米9高,身高過千萬都得啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]