• 瀏覽: 4,022
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
發覺男朋友呢排態度有啲唔同,偷睇手機發現有其他異性搵佢傾計,同佢對質佢選擇逃避離開,應該可以點做?

引用:
原帖由 505249341 於 2023-11-15 04:14 發表

只可以咁嗎

引用:
原帖由 細鼻個 於 2023-11-15 04:07 發表

發覺男朋友呢排態度有啲唔同,偷睇手機發現有其他異性搵佢傾計,同佢對質佢選擇逃避離開,應該可以點做?
佢變直?

隻眼開隻眼閉啦。

咁妳咪放其他異性喺手機俾佢睇囉?佢問你時,你咪問番佢。

分手 唔分佢早日飛你

引用:
原帖由 牧夫座 於 2023-11-15 08:52 發表

分手 唔分佢早日飛你
明白🙏🙏

引用:
原帖由 細鼻個 於 2023-11-15 04:07 發表

如果你発現佢有其他男性伱仲驚呀,妺

唔可以同異性傾偈? 咩女人黎?!

引用:
原帖由 高山的牛腩 於 2023-11-15 11:15 發表

唔識既,問佢收左工未,係度做緊咩

引用:
原帖由 高山的牛腩 於 2023-11-15 11:15 發表

佢身邊啲朋友我都識,應該係上網識既

引用:
原帖由 細鼻個 於 2023-11-15 11:17 發表

唔識既,問佢收左工未,係度做緊咩
咁就有問題了,條女係想追你個男人, 如果你另一半定力唔好就一定中蕉

睇你系米甘中意佢啦。。系人都有甘的時候。。你好中意佢,而且佢會為你改,甘就繼續咯。。如果好似你上面甘講,一直唔咩改善就明啦。。最后你唔飛佢都系佢飛你。。但你講分手佢一定話唔想等等。。人都系貪婪的,有件食住先,再睇有無更好的。現在就系甘啦。。唔改無得救。。比一兩次機會佢,但唔好無限去縱容。唔系最后都系自己受傷。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-11-15 11:28 發表

睇你系米甘中意佢啦。。系人都有甘的時候。。你好中意佢,而且佢會為你改,甘就繼續咯。。如果好似你上面甘講,一直唔咩改善就明啦。。最后你唔飛佢都系佢飛你。。但你講分手佢一定話唔想等等。。人都系貪婪的,有件食住先,再睇有無更好的。現在就系甘啦。。唔改無得救。。比一兩次機會佢,但唔好無限去縱容。唔系最后都系自己受傷。
我好鍾意佢,但係之前已經發現過一次,佢話唔會再有,結果又係咁,所以係咪真係要到分手呢步嗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]