• 瀏覽: 5,909
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
係咪真係keep到一年??
同埋真係咁痛??
因為做一次都唔係平…諗緊做唔做…
定係密d去美容院算……

兩三年前做過
我覺得冇上網講到咁痛
係熱熱麻麻感覺

我覺得好痛 痛過打針

thermage 主要係熱, 我覺得一年一次的痛係值, 同埋出黎效果好好, 皮膚幼細左

系好熱,辣到痛咁,不過做完一次真系覺得FIRM左好多

引用:
原帖由 rhiannahsuen 於 2023-11-10 14:20 發表

系好熱,辣到痛咁,不過做完一次真系覺得FIRM左好多
辣到痛咁 係真,但做完個效果真係值得

引用:
原帖由 HotissueAA 於 2023-11-10 18:54 發表

同意~一年做一次 就very good

引用:
原帖由 cmuicmui 於 2023-11-10 12:39 發表

thermage 主要係熱, 我覺得一年一次的痛係值, 同埋出黎效果好好, 皮膚幼細左
可唔可以介紹下係邊間美容院做的?謝謝

我leep到18個月到,做高能量機就是要效果 同埋唔洗成日去美容院,計返條數都差不多

我淨係做過眼周
大概2/3個月左右最靚
細紋無左好多 keep到成年先標返少少出黎
其實做眼周想效果勁d既,多數都係做thermage

引用:
原帖由 咕池咕池 於 2023-11-10 20:00 發表

可唔可以介紹下係邊間美容院做的?謝謝
我之前係cosxxx 打
全面ulthera + 眼thermage 效果超級好!
塊面好似去返2X歲既狀態

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2023-11-12 23:21 發表

醫生打? 會唔會痛?

引用:
原帖由 HotissueAA 於 2023-11-10 18:54 發表

想知眼紋係咪都即時淡到?

引用:
原帖由 hiyoumama 於 2023-11-12 23:11 發表

我淨係做過眼周
大概2/3個月左右最靚
細紋無左好多 keep到成年先標返少少出黎
其實做眼周想效果勁d既,多數都係做thermage
眼周我見450發唔算太貴,爭扎緊去evx 定係去beauskxx好

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2023-11-12 23:21 發表

包包面好勁…係咪都係做thermage?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]