• 瀏覽: 3,744
  • 回覆: 22
本主題由 mhmimi 於 2023-12-22 15:57 提升
之前一路都係諗住等自己30+就鼓起勇氣做ulthera
但聽人講依家有部emface唔痛,效果好似唔錯,都多人讚,都有d心郁郁想去做吓
不過見emface係針對肌肉多d,30+就做唔知效果好唔好呢?
有冇同我差唔多年紀既sis有做?求分享

想做,但都係覺得貴

做emface啦!長遠黎講呢部效果更好,始終佢個能量會落到去肌肉層咁深

幾個月之前已經做左4次
效果好好
比我想像中firm同埋唔痛

引用:
原帖由 HotissueAA 於 2023-11-1 18:36 發表

幾個月之前已經做左4次
效果好好
做完最緊要有效

30+做肯定冇問題啦
我今年已經燒咗幾個fd去做
個個都好滿意

睇皮膚狀況,不過考慮得ulthera既正常都係想改善皮膚鬆弛同虎紋個d
如果係咁,二選一就梗係emface,舒適度真係高太多
做個陣完全唔痛,而且改善虎紋效果真係超好
我覺得做emafce係我今年洗過最值得既一筆錢

引用:
原帖由 timng817 於 2023-11-1 15:55 發表

做emface啦!長遠黎講呢部效果更好,始終佢個能量會落到去肌肉層咁深
我都想打,搵緊資料比較緊

引用:
原帖由 HotissueAA 於 2023-11-1 18:36 發表

幾個月之前已經做左4次
效果好好
想知你係邊間做?

引用:
原帖由 HotissueAA 於 2023-11-1 06:36 PM 發表

幾個月之前已經做左4次
效果好好
幾錢同邊間呀,PM我
THANKS

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2023-11-3 16:17 發表

睇皮膚狀況,不過考慮得ulthera既正常都係想改善皮膚鬆弛同虎紋個d
pls pm.$ ?thanks

引用:

幾個月之前已經做左4次
效果好好
想知你係邊間做?X2

引用:
原帖由 愛榴lin的乜乜乜 於 2023-11-3 16:17 發表

我都覺呀!仲要係做1次虎紋已經明顯淡咗
而且emface都唔止係做肌肉,一樣可以刺激膠原增生,同埋firm到筋膜,效果好全面

引用:
原帖由 chanmadag 於 2023-11-3 18:21 發表

我都想打,搵緊資料比較緊
可以去BTL個網度睇下,佢有list出邊間有

引用:
原帖由 saip 於 2023-11-5 15:45 發表

pls pm.$ ?thanks
我做4次,total用咗唔夠4萬,不過都差唔多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]